"Ο Αλεξανδρής αποτέλεσε όργανο της χειρότερης παράγκας"

Ως "όργανο της χειρότερης παράγκας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου" χαρακτήρισε τον Αλέξη Αλεξανδρή ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάκης Κανελλόπουλος, λόγω των δηλώσεών του περί πρωταθλητισμού.
Πηγή: soccerplus.gr
"Ο Αλεξανδρής αποτέλεσε όργανο της χειρότερης παράγκας"

Αναλυτικά η ανάρτηση του γνωστού επιχειρηματία στο Facebook:

"Κλασικό παράδειγμα απατεώνα της εποχής μας. Απατεώνας, ο οποίος επειδή πιστεύει ότι διέπραξε μαγκιά (πιστεύοντας στο σάπιο ρητό: ''ο σκοπός αγιάζει τα μέσα''), ομολογεί με περηφάνια την απάτη του! Διεστραμμένο μυαλό!!! Γι' αυτό άλλωστε, αποτέλεσε όργανο της χειρότερης παράγκας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χάρη σε μυαλά σαν κι αυτό, τα οποία δυστυχώς κυριάρχησαν τις τελευταίες δεκαετίες, φτάσαμε σταδιακά στην καταστροφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Χάσαμε την ''λαχτάρα της Κυριακής'' δυσκολευόμαστε να παρακολουθήσουμε τους αγώνες και βρίσκουμε παρηγοριά στην Premier League και το Champions League.

Οσο δεν απαξιώνουμε στη συνείδησή μας (ανεξάρτητα από οπαδικές προτιμήσεις) όλους όσοι μας κοροϊδεύουν, όσους μας έκλεψαν και μας κλέβουν, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναζήσουμε τη «λαχτάρα της Κυριακής».

Οσοι απομείνουν θα τσακώνονται απλώς για το ποιος έχει την καλύτερη παράγκα, βάζοντας βαθμολογίες στην κλίμακα της ανυπέρβλητης «παράγκας του Θωμά»".

Διαβάστε ακόμη...