«Ανησυχήσαμε μόνο στο τέλος του πρώτου μέρους, αδίκησα τον Γαλανόπουλο»

Από sdna.gr: Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ τόνισε ότι το μόνο που τον ανησύχησε μέσα στο παιχνίδι ήταν τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους,
Πηγή: sdna.gr
«Ανησυχήσαμε μόνο στο τέλος του πρώτου μέρους, αδίκησα τον Γαλανόπουλο»

ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε τον Γαλανόπουλο.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Μανόλο Χιμένεθ ανέφερε: «Σήμερα παρά το αποτέλεσμα δεν είναι μια μέρα χαρούμενη για μένα. Γιατί νομίζω ότι ήμουν άδικος με έναν ποδοσφαιριστή που θα αφήσει στο μέλλον το σημάδι του. Θα ήθελα να επιβραβεύσω την αγωνιστική συμπεριφορά και την ποιότητα του Γαλανόπουλου. Αλλά δεν μπόρεσα να μην είμαι άδικος γιατί τη στιγμή που ήμουν έτοιμος να τον βάλω μου ζήτησε την αλλαγή ο Αραούχο και θα ήθελα να το θέσω δημοσίως. Ήμουν άδικος με τον Γαλανόπουλο».

Για το ότι το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο και αν τον ανησυχεί αυτό σε σχέση και με το προηγούμενο ματς με τον Πανιώνιο: «Το να κριτικάρουμε μετά από κάθε ματς είναι πολύ εύκολο. Πρέπει να σκεφτόμαστε αν ο αντίπαλος σε αφήνει να παίξεις ή όχι. Νομίζω αν το ποδόσφαιρο ήταν τόσο εύκολο θα ήταν εύκολο να πιάσεις το τζόκερ ή το λότο».

Για το νεκρό σημείο της ΑΕΚ μέχρι να έρθει το δεύτερο γκολ: «Το μόνο που με ανησύχησε ήταν τα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου μέρους που ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος από μας. Υπήρχε μια ανισορροπία την οποία λύσαμε στο ημίχρονο για να πάμε το παιχνίδι όπως μας ενδιέφερε».

Για την εμφατική νίκη και αν προσφέρει στην ΑΕΚ ένα αέρα ενόψει και των αγώνων απέναντι στον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ ή και στο Κύπελλο: «Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα για τα πλέι οφ. Υπάρχει χρόνος μέχρι τότε. Σίγουρα το παιχνίδι του Κυπέλλου με όποια ομάδα και να πέσουμε, είτε τον Παναθηναϊκό, είτε τον Ολυμπιακό, είτε τον ΠΑΟΚ, μιλάμε για τις 4 μεγαλύτερες ομάδες, και θα είναι σημαντικά παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Για το αν θέλει το Κύπελλο ή την πεντάδα πιο πολύ: «Θα ήμασταν μικρή ομάδα αν επιλέγαμε το ένα από τα δύο. Η ΑΕΚ είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία. Αν εξαιρέσουμε τα χρόνια που είχε πέσει κατηγορία, γνωρίζουμε το μέγεθος της ομάδας. Στόχος μας είναι το Κύπελλο και όσο πιο ψηλά μπορούμε να πάμε στα πλέι οφ».

Διαβάστε ακόμη...