«Μόνo νίκη με ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Ο Ντίντακ Βίλα μίλησε στην κάμερα της Nova για την θέληση που υπάρχει στην ΑΕΚ να κερδίσει το αυριανό ματς κόντρα στον Δικέφαλο (19:30 μ.μ.), στη μάχη που δίνει για την είσοδο στα play off.
Πηγή: thessports.gr
«Μόνo νίκη με ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους δύο μήνες αισθάνομαι πολύ καλύτερα, αφού ο Δεκέμβριος δεν ήταν ο καλύτερός μου μήνας. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να βοηθάω την ομάδα τόσο αμυντικά όσο και δημιουργικά για να πετυχαίνει γκολ. Έτσι πρέπει να συνεχίσω.

Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα ο κ. Χιμένεθ μου ζήτησε να κάνω το παιχνίδι μου, να παίξω όπως ξέρω και όπως με ξέρει κι αυτός. Με είχε δει άλλωστε να αγωνίζομαι στην Ισπανία. Θέλει να χρησιμοποιήσω την ποιότητα που έχω, να παίζω σε υψηλή ένταση και να κάνω αυτό που ξέρω καλά».

Σε ότι αφορά στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Έχουμε μιλήσει οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας και είπαμε ότι πρέπει να είμαστε 90 λεπτά απόλυτα συγκεντρωμένοι, με υψηλή ένταση στο παιχνίδι μας και την Κυριακή θα το αποδείξουμε».

– Υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με αυτό της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ;

«Απέναντι στον Ολυμπιακό είδατε όλοι ότι δίναμε μάχες για να πηγαίνουμε πάντα πρώτοι στη μπάλα και να παίρνουμε τις δεύτερες μπαλιές. Όταν είχαμε την κατοχή υπήρχε καλή κυκλοφορία και ταχύτητα, θέλαμε να συμμετέχουμε όλοι οι παίκτες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και το ίδιο θέλουμε να γίνει και την Κυριακή».

– Κάνει επιτακτική την ανάγκη της νίκης το γεγονός ότι η ΑΕΚ παραμένει εκτός πλέι οφ;

«Θα πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε γιατί εκτός απ' τον ΠΑΟΚ υπάρχει και η Ξάνθη, η οποία έχει ένα σαφώς πιο εύκολο πρόγραμμα. Άρα δεν έχουμε άλλη επιλογή απ' το να νικήσουμε».

Διαβάστε ακόμη...