Συγκλονίζουν τα στοιχεία από το ραντεβού θανάτου!

Απο sdna.gr : Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες φέρνει στο φως μέσω του SDNA ο αστυνομικός ρεπόρτερ Βασίλης Λαμπρόπουλος για το ραντεβού θανάτου Παναθηναϊκών-Ολυμπιακών στο Φάληρο!
Πηγή: sdna.gr
Συγκλονίζουν τα στοιχεία από το ραντεβού θανάτου!

Εξι συλλήψεις , εννιά προσαγωγές, 14 εγκαταλελειμμένες μοτοσυκλέτες (μία κατεστραμμένη από φωτιά ) μέσω των οποίων –με αναζήτηση των ιδιοκητών τους- μπορεί να κατηγορηθούν κι άλλα άτομα είναι ο «απολογισμός» της ΕΛΑΣ από το νέο ραντεβού «θανάτου» μεταξύ οπαδών του Παναθηναικού κι Ολυμπιακού , το απόγευμα του Σαββάτου στον Φλοίσβο. Το «ραντεβού» υπήρξε με αφορμή τον αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Γλυφάδα και φέρεται να υπήρχαν πάλι σχετικές αναρτήσεις στο Facebook. Υπήρξαν συμπλοκές και ρίψη μολότοφ στην λεωφόρο Ποσειδώνος ενώ οπαδοί εισέβαλαν μέσα στα γήπεδα που υπάρχουν στο Φαληρικό Δέλτα, σκορπώντας τον τρόμο σε μικρά παιδιά που έπαιζαν εκείνη την ώρα με τους γονείς τους. Πρόκειται για την όγδοη προγραμματισμένη «σύγκρουση» μέχρι τελικής πτώσης χούλιγκαν των δύο ομάδων την τελευταία δεκαετία με αφορμή κυρίως «ντέρμπι» των δύο ομάδων στο γυναικείο βόλει και μπάσκετ.

Και με αυτά τα νέα επεισόδια που αναστάτωσαν τα νότια προάστια της Αθήνας οι χούλιγκαν φαίνεται ότι «τίμησαν» την συμπλήρωση σχεδόν 10 χρόνων από τον τραγικό θάνατο του 25 χρονου οπαδού του Παναθηναικού Μιχαλη Φιλόπουλου στις 29 Μαρτίου 2007 στην Παιανία λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα βόλεϊ γυναικών Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδος, Σημειώνεται ότι κι εκείνου του τραγικού περιστατικού από την σύγκρουση 400 φανατικών οπαδών καταμεσής της Αθηνών –Λαυριου , υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια κι άλλες αιματηρές επιθέσεις με αφορμή πάλι το ματς των ίδιων ομάδων στο ίδιο άθλημα! Το εντυπωσιακό είναι ότι παρ ότι ο αγώνας γυναικείου βόλει μεταξύ Παναθηναικού και Ολυμπιακού αποτελεί τον αγώνα «κορυφαίου κινδύνου» για αιματηρά επεισόδια φανατικών οπαδών η ΕΛΑΣ σε αρκετές περιπτώσεις αιφνιδιάζεται κι επεμβαίνει εκ των υστέρων.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του «μίσους» των φανατικών οπαδών των δύο ομάδων είναι ότι τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2015 υπήρχαν δύο ραντεβού θανάτου για τα συγκεκριμένα μάτς –σε κύπελλο και πρωτάθλημα- του γυναικείου βόλει σε Ηλιούπολη και Αγρίνιο! Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο σημειώνονται από 200 ως 600 σοβαρά επεισόδια στα γήπεδα όλης της χώρας. Ακόμη, κάθε χρόνο υπάρχουν από 40 ως 70 "ραντεβού" χούλιγκαν διαφόρων ομάδων –σε σειρα αθλημάτων όπως και σε μικρές κατηγορίες- για να λύσουν τις διαφορές τους.

Διαβάστε ακόμη...