Άγριες συμπλοκές οπαδών των «αιωνίων» στην Ποσειδώνος (vids)

Απο sdna.gr : Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Ποσειδώνος λίγη ώρα πριν την έναρξη του ημιτελικού Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών.
Πηγή: sdna.gr
Άγριες συμπλοκές οπαδών των «αιωνίων» στην Ποσειδώνος (vids)

Νέα σοβαρά επεισόδια υπήρξαν το Σάββατο με αφορμή ένα ντέρμπι «αιωνίων» στο βόλεϊ γυναικών. Οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού «συναντήθηκαν» το απόγευμα στο ύψος του Φαληρικού Δέλτα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων και επικράτησε πανικός.

Οι οπαδοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους, παράλληλα έπεσαν μολότοφ που προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε αυτοκίνητα ενώ κάηκε και μια μοτοσυκλέτα. Μάλιστα, οι συμπλοκές συνεχίστηκαν και μέσα στα γήπεδα που υπάρχουν στο Δέλτα, την ώρα που μέσα βρίσκονται παιδιά με τους γονείς τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να πλησιάσουν στο γήπεδο της Γλυφάδας και όταν δεν τα κατάφεραν (σ.σ. η είσοδος επιτρέπεται μονάχα σε κατόχους ονομαστικών προσκλήσεων), κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού τους περίμεναν στο Φάληρο.

Μετά τις συμπλοκές, η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει και προσαγωγές. Επιπλέον, για αρκετή ώρα η Ποσειδώνος ήταν κλειστή στο ρεύμα προς Πειραιά ενώ η κυκλοφορία προς Γλυφάδα διεξαγόταν με μεγάλη δυσκολία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν πάρει πολλές από τις 80 ονομαστικές προσκλήσεις, όμως μετά τα όσα συνέβησαν το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα δώσουν το παρών στον ημιτελικό του Κυπέλλου γυναικών.

Διαβάστε ακόμη...