Ξεφτίλα: Από αναβολή σε αναβολή η απολογία Σάββα Θεοδωρίδη!

Απο sdna.gr : Νέα αναβολή πήρε η απολογία του Σάββα Θεοδωρίδη στο πειθαρχικό όργανο της λίγκας, για τη συμπεριφορά και αποβολή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: sdna.gr
Ξεφτίλα: Από αναβολή σε αναβολή η απολογία Σάββα Θεοδωρίδη!

Το πειθαρχικό όργανο της Super League δεν συνηθίζει να δίνει αναβολές, ωστόσο στην περίπτωση του Σάββα Θεοδωρίδη έχει δώσει ήδη δύο!

Η δεύτερη δόθηκε την Παρασκευή (3/3) και έτσι ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού δεν απολογήθηκε ούτε αυτή την εβδομάδα για την αποβολή του από τον διαιτητή και την γενικότερη συμπεριφορά του στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η πλευρά του Ολυμπιακού ζήτησε την αναβολή για τον ίδιο λόγο που την είχε πάρει και την προηγούμενη εβδομάδα: Ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας, είναι κλινήρης λόγω επέμβασης στην οποία επεβλήθη στις 20 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να μην υπάρχει κάποιος συνεργάτης του κ. Λίβα ή κάποιος άλλος δικηγόρος του Ολυμπιακού ώστε να παραστεί και να εκδικαστεί η υπόθεση…

Πάντως, η πρόεδρος του πειθαρχικού οργάνου της λίγκας διευκρίνισε ότι αυτή ήταν η τελευταία αναβολή που δίνεται για την εν λόγω υπόθεση…

Διαβάστε ακόμη...