Συνέχισε την παράδοση

Απο paok24.com : Η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στα Πηγάδια με τον Θοδωρή Βασιλακάκη να συνεχίζει την ασύλληπτη παράδοση του κόντρα στους "πράσινους" που χάνουν έδαφος ενόψει πλέι-οφ.
Πηγή: paok24.com
Συνέχισε την παράδοση

Ο ποδοσφαιριστής της ακριτικής ομάδας σκόραρε για τέταρτη φορά εις βάρος του Παναθηναϊκού, γκολ τα οποία έχουν χαρίσει ισάριθμες νίκες στην Ξάνθη εναντίον του «τριφυλλιού».

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κατάφερε με αυτό τον τρόπο να βάλει τέλος στο σερί του Παναθηναϊκού, που έμεινε στους 38 βαθμούς, την ώρα που η Ξάνθη ανέβηκε στους 36β. διατηρώντας ζωντανές της ελπίδες της για είσοδο στα πλέι-οφ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς την εστία της Ξάνθης η οποία κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 67', μετά από τραγικό λάθος του Κουτρουμπή που έδωσε την ευκαιρία στον Βασιλακάκη να πιάσει στην κίνηση ένα εκπληκτικό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Βλαχοδήμου.

Μέχρι τη λήξη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με το τελευταίο σφύριγμα να χαρίζει τους 3 βαθμούς στη Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό να "φωνάζει" για κάποιες αποφάσεις του Θάνου και των βοηθών του.

ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Σιλά, Καμαρά, Ντε Λούκας, Σολτάνι (79’ Τριάδης), Βασιλακάκης (81’ Μεχία), Λουσέρο (56’ Λάζιτς), Γιουνές.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Μπουμάλ (63’ Εμποκού), Ζέκα, Κουρμπέλης (71’ Π. Βλαχοδήμος), Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης (75’ Λουντ), Μπεργκ.

Διαβάστε ακόμη...