Μελισσανίδης: «Στήριζα και στηρίζω Γραμμένο στις εκλογές»!

Με αποκλειστική δήλωσή του στο SDNA και στον Βασίλη Βέργη ο Δημήτρης Μελισσανίδης βάζει... ταφόπλακα στις ελπίδες όσων πόνταραν σε διάλυση της συμμαχίας και λοξοδρόμηση στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ!
Πηγή: sdna.gr
Μελισσανίδης: «Στήριζα και στηρίζω Γραμμένο στις εκλογές»!

«Εγώ στηρίζω και θα στηρίξω τον Βαγγέλη Γραμμένο στις εκλογές της ΕΠΟ γιατί είναι έντιμος και καθαρός άνθρωπος. Ο Μελισσανίδης τηρεί πάντα το λόγο του. Οι προσωπικές μου σχέσεις και οι προσωπικές μου φιλίες αφορούν μόνο εμένα και όχι το ποδόσφαιρο...»

Με αυτή τη λακωνική αλλά εξόχως ενδεικτική δήλωση που έκανε πριν από λίγο στο sdna.gr ο Δημήτρης Μελισσανίδης τοποθετήθηκε, προσωπικά αλλά και ως ΑΕΚ φυσικά, στέλνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα ότι η άτυπη «συμμαχία» των τριών «μεγάλων» ΠΑΕ (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) η οποία δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την ΑΛΛΑΓΗ στη διοίκηση της ΕΠΟ θα στηρίξει αδιαπραγμάτευτα στις επικείμενες εκλογές του Μαϊου τον Βαγγέλη Γραμμένο. Ταυτόχρονα δεν θέλησε να ρίξει ούτε... σταγόνα νερό στο «μύλο» της περιρρέουσας «φημολογίας» των τελευταίων ημερών σχετικά με τις σχέσεις του αυτή τη στιγμή με τον Ιβάν Σαββίδη (και ενδεχόμενο «μορατόριουμ» του ηγέτη του Δικεφάλου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δημοσίευμα πάντως που διαψεύστηκε από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Κυριάκο το βράδυ της Τρίτης) λέγοντας χαρακτηριστικά «οι προσωπικές μου φιλίες αφορούν μόνο εμένα και όχι το ποδόσφαιρο».

Να θυμίσω ότι πριν από λίγες ώρες είχα ζητήσει αντίστοιχα και από πηγές του ΠΑΟΚ τη θέση τους σχετικά με το κλίμα που επικρατεί αυτή την εποχή στις σχέσεις των δύο ανδρών. Η απάντηση που πήρα ήταν σαφέστατη και τη μετέφερα αυτούσια στον ραδιοφωνικό «αέρα» του ΣΠΟΡFM 94.6: ««Δεν έχουμε αντιληφθεί εμείς αλλαγή στις σχέσεις τους, τουλάχιστον στον βαθμό που γράφεται. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, πήγε στην εκδήλωση της ΕΠΣ Γρεβενών μαζί με τον κ. Μελισσανίδη με σχετική εντολή που είχε από τον κ. Σαββίδη. Οι δυο τους έχουν πολλά χρόνια φιλίας, όχι πάντα χωρίς διαφωνίες, οι οποίες όμως συνήθως λύνονται μέσα στις συναντήσεις τους».

Θα πρέπει να επαναλάβουμε για πολλοστή φορά ότι η άτυπη «συμμαχία» των τριών ανδρών (Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος) που ηγούνται των αντίστοιχων μεγάλων ΠΑΕ δημιουργήθηκε για την αλλαγή στη διοίκηση της ΕΠΟ και την εξυγίανση που πρεσβεύει η παράταξη του κ. Γραμμένου στο ποδόσφαιρο και όχι φυσικά για να... μοιράζουν τα πρωταθλήματα λες και πρόκειται για «καρπούζι». Το τελευταίο, όπως κι ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει είναι μια τεράστια αστειότητα καθώς μέσα στο γήπεδο υπάρχει –και θα υπάρχει- «ποδοσφαιρικός πόλεμος» όταν παίζουν μεταξύ τους η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Nα προσθέσω τέλος, ότι αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν διαφωνήσει έντονα, για διάφορα θέματα ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης. Πρόκειται, άλλωστε, για δύο εκρηκτικούς χαρακτήρες. Πάντα όμως έβρισκαν τρόπο να τα «λύνουν» μόλις βρίσκονταν στο ίδιο τραπέζι.

Διαβάστε ακόμη...