«Με τον ΠΑΟΚ θα σταματήσουμε την κακή μας τύχη»

Από metrosport.gr: Για την χθεσινή ήττα από τον Πανιώνιο αλλά και για το μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Σίλβα Χουάντερσον του Ηρακλή.
Πηγή: metrosport.gr
«Με τον ΠΑΟΚ θα σταματήσουμε την κακή μας τύχη»

Την άποψη ότι η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι μια ευκαιρία για τον Ηρακλή να δώσει ένα τέλος στην κακή του τύχη εξέφρασε ο Σίλβα Χουάντερσον μιλώντας στο Metropolis 95.5 ... Ο τερματοφύλακας του Γηραιού υποστήριξε ότι ναι μεν ο Δικέφαλος βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά το παιχνίδι δεν παύει να είναι ντέρμπι και να ξεκινά από το 50-50.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο λέγοντας ότι η τύχη δεν ευνόησε τον Ηρακλή και πως η αποβολή του Σαραμαντά έκανε πιο δύσκολο το έργο της ομάδας. Τέλος, τόνισε ότι ο Ηρακλής αδικείται από τη βαθμολογική του θέση με βάση την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά: 

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δε μας ευνόησε η τύχη. Στο τέλος είχαμε μια τεράστια ευκαιρία αλλά τη χάσαμε και μαζί χάσαμε και το παιχνίδι. Επικρατεί απογοήτευση».

Για το εάν η αποβολή του Σαραμαντά επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς γιατί παίζαμε για 60΄με δέκα παίκτες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους υπόλοιπους παίκτες για την προσπάθεια την οποία έκαναν. Ήμασταν μια συμπαγής ομάδα, κρατήσαμε το αποτέλεσμα στο 1-0 και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Ο Σαραμαντάς είναι ένα παιδί που γνωρίζω τρία χρόνια και είναι ένας εκπληκτικός χαρακτήρας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, είναι ένας τίμιος παίκτης. Ο διαιτητής θα μπορούσε να το αποφύγει και να του δείξει την κίτρινη κάρτα. Έχει την απόλυτη υποστήριξη τόσο των συμπαικτών μου όσο και τη δική μου. Δεν βαραίνει μόνο τον Σαραμαντά η αποβολή».

Για το εάν μπορεί ο Ηρακλής να ξεπεράσει τις λεπτομέρειες: «Οι λεπτομέρειες δεν είναι υπέρ της ομάδας μας. Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι μια ευκαιρία να σταματήσουμε την κακή μας τύχη. Προπονούμαστε καλά καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας αλλά στα παιχνίδια κάτι πάει στραβά και δεν μπορούμε να τα πάρουμε. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ να σταματήσουμε την κακή τύχη».

Για το πόσους βαθμούς θα θελήσει ο Ηρακλής για να σωθεί: «Η ομάδα έχει πολλές ισοπαλίες και η βαθμολογική μας θέση δεν είναι δίκαιη λόγω των εμφανίσεων. Η κακή τύχη και οι λεπτομέρειες μας έχουν φέρει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει καλούς και έμπειρους παίκτες. Είναι ένα ντέρμπι. Το παιχνίδι ξεκινά από το 50-50% και αποδείξαμε απέναντι στην ΑΕΚ ότι μπορούμε να σταθούμε επάξια απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι καλό. Ελπίζω στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε ακόμη...