Ο… κλασικός Σικαμπάλα!

Από thessports.gr:Είναι κοινώς αποδεκτό πως αν αυτός ο ποδοσφαιριστής είχε τα μυαλά στο κεφάλι του, τότε θα έκανε σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη.
Πηγή: thessports.gr
Ο… κλασικός Σικαμπάλα!

Ουδέποτε ωστόσο τα κατάφερε, αν και είχε ευκαιρίες.

Ο Σικαμπάλα, περί ου ο λόγος, ξαναχτύπησε, αφού ήρθε σε ρήξη με τον πρόεδρο της Ζάμαλεκ. Μάλιστα έμεινε εκτός από τον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου της ομάδας του, κατόπιν διοικητικής απόφασης.

"Η σχέση του Σικαμπάλα με την Ζάμαλεκ, τελείωσε μετά από αυτό που έκανε. Νομίζω ότι ο παίκτης δεν θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του κι εμείς δεν πρόκειται να το κάνουμε", είπε ο ιδιοκτήτης της αιγυπτιακής ομάδας, Μορτάδα Μανσούρ.

Όπως αναφέρει πάντως ο Τύπος της Αιγύπτου, ο πρώην προπονητής της Ζάμαλεκ (κι ένας από τους κορυφαίους Αιγύπτιους ποδοσφαιριστές) Αχμέτ Χοσάμ Μίντο, προσπάθησε να τους... τα φτιάξει και σε αυτό το πλαίσιο, ο Σικαμπάλα μοίρασε μία γραπτή δήλωση.

Αναλυτικά: "Είμαι πλήρως δεσμευμένος με την Ζάμαλεκ. Δεν θα επιτρέψω να προκύψει κάποιο πρόβλημα ξανά στο μέλλον. Περιμένετε να δείτε έναν διαφορετικό Σικαμπάλα με τη Ζάμαλεκ. Υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο...".

Διαβάστε ακόμη...