Σαντχάουζεν - Σάλκε 1-4 (vid)

Απο sdna.gr : Με τρία γκολ από στημένες φάσεις, η Σάλκε πέρασε από την έδρα της Σαντχάουζεν (1-4) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του γερμανικού κυπέλλου.
Πηγή: sdna.gr
Σαντχάουζεν - Σάλκε 1-4 (vid)

Ένα καλό μάθημα για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με την Σάλκε θα πρέπει να πήρε ο Βλάνταν Ίβιτς από το ματς των «βασιλικών μπλε» απέναντι στην Σαντχάουζεν. Η ομάδα του Μάρκους Βάιντσιρλ επικράτησε με το ευρύ (1-4), προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του γερμανικού κυπέλλου και έδειξε ποια είναι η δύναμη πυρός της.

Αυτή είναι οι στημένες φάσεις. Η Σάλκε έβγαλε τρομακτική υπεροπλία με την μπάλα στον αέρα και σκόραρε τρεις φορές από φάσεις που ξεκίνησαν από κόρνερ. Χρειάστηκαν 38 λεπτά για να ανοίξουν το σκορ οι φιλοξενούμενοι, με τον Σοπφ να εκμεταλλεύεται ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα και με κοντινό σουτ να κάνει το 0-1.

Πριν καν συνέλθουν οι παίκτες της Σαντχάουζεν δέχθηκαν άλλα τρία τέρματα με το σκορ να ανεβαίνει στο 0-3 με την λήξη του ημιχρόνου. Ένα τρομερό βολέ του Καλιτζιούρι (43’) έκανε το 0-2, με τον Νάλντο να διευρύνει κι άλλο το προβάδισμα της Σάλκε με μία κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ (45’).

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ έριξε ρυθμούς στην επανάληψη, με αποτέλεσμα η Σαντχάουζεν να μειώσει σε 1-3 με τον Γούτεν, όμως ο Κονοπλιάνκα πάλι σε φάση που ξεκίνησε από κόρνερ έκανε το τελικό 1-4 με κοντινή προβολή (71’). Σημαντική λεπτομέρεια, η επιστροφή μετά από πολύμηνη απουσία του Κλάας-Γιαν Χούντελαρ που μπήκε αλλαγή στο 86ο λεπτό και θέτει υποψηφιότητα για το ματς της Τούμπας.

Στο άλλο ματς του γερμανικού κυπέλλου η μικρούλα Λότε, μετά από την Βέρντερ και την Λεβερκούζεν έβγαλε εκτός κυπέλλου και την Μόναχο 1860 του Βίτορ Περέιρα (2-0), παίρνοντας για πρώτη φορά το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμη...