Προσπαθεί το μπαμ με Μπαρτ ο Απόλλων Πατρών! (vid)

Απο sdna.gr  : Οι Πατρινοί δίνουν αγώνα για να πάρουν τον Αμερικάνο γκαρντ, γιο του παλιού σπουδαίου παίκτη του Ηρακλή.
Πηγή: sdna.gr
Προσπαθεί το μπαμ με Μπαρτ ο Απόλλων Πατρών! (vid)

Ο Απόλλων Πατρών είναι σε πολύ δύσκολη θέση, μετά και την ήττα στο Ρέθυμνο, και προσπαθεί να αλλάξει πράγματα στο ρόστερ του, ώστε να μείνει στην κατηγορία. Ηδη έχει κάνει δύο κινήσεις με την απόκτηση του Μάικλ Στόκτον και του Καντάριαν Ρέινς, αλλά προσπαθεί να δώσει και συνέχεια, και μάλιστα πιο εντυπωσιακή. Οι Πατρινοί τα δίνουν όλα για να κλείσουν τον Στίβεν Μπαρτ, τον Αμερικάνο με ουκρανικό διαβατήριο γκαρντ, που έχει ξαναπαίξει στην Ελλάδα.

Και μάλιστα σε ομάδα της Πάτρας, την Ολυμπιάδα, τη σεζόν 2006-2007. Τότε μάλιστα είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ιστορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από τότε ο Στίβεν Μπαρτ έχει πάρει την ανιούσα, παίζοντας σε καλές ομάδες του ισπανικού, του ρωσικού και του τουρκικού πρωταθλήματος, όπως την Τόφας, την Φουνελαμπράντα (πρώην ομάδα του Τζέιμ Φελντέιν) και την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Πέρυσι ο 32χρονος παίκτης αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κίνας με την Γκουίζου, έχοντας 26.3 πόντους και 5.3 ασίστ ανά παιχνίδι.

Είναι γιος του Στιβ Μπαρτ, που στις αρχές της δεκαετίας του '90 είχε εντυπωσιάσει με τη φανέλα του Ηρακλή, ερχόμενος ως αντικαταστάτης του τεράστιου, Ντέιβιντ Ινγκραμ. Δεν μπόρεσε, όμως o πατέρας Μπαρτ να στεριώσει, καθώς είχε πιαστεί να έχει κάνει χρήση ναρκωτικών.

Μέσα στην ημέρα θα φανεί αν ο Απόλλων θα μπορέσει να ολοκληρώσει την απόκτηση ενός παίκτη, που μπορεί να του κάνει τη διαφορά.

 

Διαβάστε ακόμη...