Καταγγελίες Παράσχου για Κούγια και ένταση στην συνέντευξη Τύπου!

Απο gazzetta.gr : Ο Παράσχος κατήγγειλε την συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια, τονίζοντας πως έβριζε χυδαία αυτόν και τον βοηθό του! Αντέδρασε ο Κούγιας που ήταν στην συνέντευξη Τύπου και υπήρξε ένταση!
Πηγή: gazzetta.gr
Καταγγελίες Παράσχου για Κούγια και ένταση στην συνέντευξη Τύπου!

Ο κ. Παράσχος τόνισε αναλυτικά:

«Καταρχήν έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Οι 2 ομάδες πάλεψαν όπως μπορούσαν για να πάρουν το ματς. Νομίζω ότι έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι και στα 2 ημίχρονα. Ίσως στο 2ο ημίχρονο εμείς να ήμασταν πιο καλοί από την ΑΕΛ. Ήμασταν λίγο άτυχοι στην τελική μας προσπάθεια με το 1ο και το 2ο δοκάρι. Από εκεί και πέρα όμως θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Εμείς αντέξαμε και μπορέσαμε και πήραμε αυτόν τον βαθμό που πιστεύω θα μας βοηθήσει στην συνέχεια.

Όχι εγώ ήθελα κάτι να πω παιδιά (σ.σ. μετά από επισήμανση εάν υπάρχουν άλλες ερωτήσεις). Είμαι υποχρεωμένος να το πω εδώ. Είναι κρίμα για την Λάρισα, την ιστορική αυτή ομάδα που κέρδισε πρωταθλήματα και Κύπελλα να έρχεται ο κ. Κούγιας στο 20λεπτο και να βρίζει με ακατανόμαστες φράσεις τον κ. Γκουτσίδη αρχικά και μετά όταν γύρισα και τον είδα και εμένα. Δηλαδή δεν μπορώ να το διανοηθώ ένας πρόεδρος να έχει αυτήν την συμπεριφορά. Ευχαριστώ πολύ.»

ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΧΟ!

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν στην συνέντευξη Τύπου και αντέδρασε με οργή στις καταγγελίες. «Είστε ομάδα του συστήματος!», φέρεται να είπε ο Κούγιας με τον Παράσχο αρχικά να τον ρωτάει εάν αρνείται ότι έβριζε και μετά να του λέει πως θα πρέπει να ντρέπεται. Ο Αλέξης Κούγιας στις αναφορές του άφησε να εννοηθεί πως ο Πλατανιάς κρατιέται τόσα χρόνια στην κατηγορία με άλλους τρόπους, με τους ανθρώπους των Χανιωτών να του λένε πως μπορεί να υποστηρίξει τα λεγομένα του αυτά και με βάση τι αποδείξεις τα λέει.

Διαβάστε ακόμη...