Προβλήματα για ΑΕΛ ενόψει ΠΑΟΚ

Με προβλήματα άρχισε την προετοιμασία της, για τον προετοιμασία της για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (15/1), κόντρα στον ΠΑΟΚ η ΑΕΛ.
Πηγή: inpaok.com
Προβλήματα για ΑΕΛ ενόψει ΠΑΟΚ

Μπαίνουν σταδιακά οι τραυματίες,επιστρέφει ο Ντοντό.

Στην βάση της επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (9/1), από τα Χανιά η αποστολή της ΑΕΛ.

Ωστόσο οι πολικές θερμοκρασίες και η νέα πυκνή χιονόπτωση που διήρκησε από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ως και το μεσημέρι της Τρίτης, είχαν σαν συνέπεια, η προπόνηση της Τρίτης (10/1), να μην γίνει στο προπονητήριο των Δένδρων που ήταν παγωμένο.

Έτσι το πρόγραμμα των «βυσσινί», έγινε στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου My Gym, όπου το πρωί προπονήθηκαν όσοι παίκτες δεν έπαιξαν ολόκληρο 90λεπτο στα Περιβόλια, ενώ το απόγευμα θα πάρουν σειρά όσοι αγωνίσθηκαν σε ολη την αναμέτρηση.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τα νεότερα από το ιατρικό επιτελείο Βαρέλα, Μασούρας, αλλά και ο Ευμορφίδη που ακολούθησε αυτές τις μέρες ειδικό πρόγραμμα ανάκαμψης, θα μπουν σταδιακά εντός της εβδομάδας στο ομαδικό πρόγραμμα, ενώ προσπάθεια γίνεται και για τους Αβραάμ και Λαμπρόπουλο, ενώ στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας επιστρέφει ο Ντοντό, που εξέτισε την ποινή του.

Τέλος η προπόνηση της Τετάρτης (11/1) είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, αλλά ο τόπος θα αποφασισθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, ενώ για το λόγο ήδη υπάρχουν επαφές με κλειστούς χώρους μεγάλων διαστάσεων, που να επιτρέπουν την χρησιμοποίηση μπάλας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...