Χαστούκι για Πανιώνιο, μένει εκτός Κυπέλλου!

Με το ενάμιση πόδι εκτός Κυπέλλου ο Πανιώνιος που ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από τον Κισσαμικό και πλέον κυνηγάει ένα μικρό θαύμα την τελευταία αγωνιστική για να πάρει την πρόκριση. Δύο γκολ ο Μαρτίνεθ και ένα ο Μάντζης για τους γηπεδούχους που βρίσκονται ήδη στους «16».
Πηγή: sdna.gr
Χαστούκι για Πανιώνιο, μένει εκτός Κυπέλλου!

Μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης έχει πλέον η ομάδα της Νέας Σμύρνης καθώς στο εξ' αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Κισσαμικό στην Κρήτη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 6΄απείλησαν την εστία του Θεοδωρόπουλου όταν ο Σταθάκης πάτησε στον Μαρτίνεθ που σούταρε και έστειλε την μπάλα άουτ. Οι Κρητικοί συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν δύο ακόμα ευκαιρίες αρχικά στο 7΄ όταν η κεφαλιά του Θέου δεν βρήκε στόχο και εν συνεχεία δύο λεπτά αργότερα όταν την ίδια κατάληξη είχε και το σου του Ένγκουεμ από καλή θέση.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή της στο 21' όταν ο Μασούντ γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή του Κισσαμικού όμως οι αμυντικοί κατάφεραν την τελευταία στιγμή να απομακρύνουν την μπάλα.

Κόντρα και... 1-0!

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, η ομάδα των Χανίων πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν ο Μαρτίνεθ έκανε το σουτ από μακρινή απόσταση, η μπάλα βρήκε στον Γκιοατά και ξεγέλασε τον Θεοδωρόπουλο. Μάλιστα, στην αμέσως επόμενη φάση λίγο έλειψε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ όταν το σου του Κίκε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πανιωνίου.

Έτσι μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα στο σκορ, αλλά και έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα καθώς δεν κατάφεραν να κρατήσουν τους κυανέρυθρους μακριά από τα καρέ του Πολίτη.

Αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ιστορικό να μπαίνει πιο δυνατά και να ψάχνει το γκολ που θα φέρει το ματς στα ίσια. Στο 47' ο Ολαιτάν έδωσε στον Φούντα που έφυγε απέναντι στον τερματοφύλακα του Κισσαμικού όμως δεν έκανε το τελείωμα που θα ήθελε και έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Πανιώνιος συνέχισε να πιέζει και στο 57' έχασε νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν το πολύ όμορφο σουτ του Μασούντ χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Πολίτη. Στο 68' ήταν η σειρά του Ενγκόγκ να χάσει μία ακόμα πολύ καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των κρητικών όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και διακοπή

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά, καθώς ό,τι δεν κατάφερε να κάνει ο Πανιώνιος το έκανε ο Κισσαμικός όταν στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία στο δεύτερο μέρος , ο Μάντζης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 2-0. Όσο πέρναγε η ώρα η βροχή στα Χανιά γινόταν όλο και πιο δυνατή με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αναγκαστεί να διακόψει το παιχνίδι και οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια για σχεδόν 20 λεπτά.

Ο Πανιώνιος έκανε την τελευταία του προσπάθεια να επιστρέψει στο παιχνίδι, όμως οι Κρητικοί ήταν αυτοί που στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα έφτασαν και σε τρίτο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρτίνεθ.

Οι συνθέσεις:

Κισσαμικός: Πολίτης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Παντελάκης, Τσοντάκης, Σελινιωτάλης, Ενγκουέμ, Μαρτίνεθ, Κίκε, Θέος, Μίλιτς.

Πανιώνιος: Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούντ, Ολαϊτάν, Φούντας, Ενγκόγκ.

Διαβάστε ακόμη...