Μόργκαν: «Πρόκληση το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Για το ερχόμενο ματς της Κύμης κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Τζόρνταν Μόργκαν, τονίζοντας την αυτοπεποίθηση και την ανυπομονησία που έχει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.
Πηγή: basketplus.gr
Μόργκαν: «Πρόκληση το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog του τον ΕΣΑΚΕ:

«Πλέον μπορώ να πω ότι το έχω αντιληφθεί, είναι πολύ δύσκολο να πάρεις εκτός έδρας νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα! Λυπάμαι πραγματικά που δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να εξασφαλίσουμε το πρώτο μας ροζ φύλλο αγώνα μακριά από το "σπίτι" μας.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Ρόδο. Οφείλω να παραδεχτώ ότι ο Κολοσσός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά εντός έδρας. Εμείς κάναμε καλό παιχνίδι στον αμυντικό τομέα και καταφέραμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο στους 64 πόντους.

Επιθετικά όμως δεν ήμασταν καθόλου καλοί, καθώς σκοράραμε μόλις 54. Δυστυχώς, σε ατομικό επίπεδο πραγματοποίησα μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μου και πραγματικά αισθάνομαι ότι απογοήτευσα την ομάδα μου. Το θετικό είναι ότι αυτήν την εβδομάδα φαινόμασταν όλοι πεισμωμένοι στις προπονήσεις και δουλέψαμε με μεγάλη συγκέντρωση, για να καταφέρουμε να φανούμε πιο δυνατοί στο επόμενο ματς.

Αυτήν την αγωνιστική έχουμε μπροστά μας μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Παίζουμε ενάντια σε μία από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, τον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα με μεγάλη αγωνιστική πειθαρχία και εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε την νίκη. Ξέρω ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς, αλλά παίζουμε εντός έδρας, οπότε έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι, καθώς όλοι θέλουμε να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό, μετά την απογοητευτική αγωνιστική εικόνα που είχαμε την περασμένη εβδομάδα στην Ρόδο.

Η Τρίτη που μας πέρασε ήταν μια ημέρα που στην Αμερική ονομάζεται "Giving Tuesday". Αυτήν την ημέρα λοιπόν όσοι το επιθυμούν κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσω δωρεές για την φιλανθρωπική οργάνωση που έχω ιδρύσει, το «Jordan Morgan Foundation». Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει σκοπό να παρέχει στους νέους τα κατάλληλα εφόδια, υλικά και ψυχολογικά, για να μπορεί ο καθένας να έχει σωστή εκπαίδευση και ομαλή κοινωνική ένταξη, κάτω από κάθε περίσταση. Δημιουργούμε εκπαιδευτικά προγράμματα για νέους, τους παρέχουμε σχολικό εξοπλισμό και υποτροφίες.

Από τότε που ξεκίνησα το JMF πριν δύο χρόνια, έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Όποτε δεν έχω αγωνιστική δραστηριότητα φροντίζω να ασχολούμαι με αυτό. Την προηγούμενη χρονιά καταφέραμε να φιλοξενήσουμε 4 εκπαιδευτικές κατασκηνώσεις, με περίπου 150 παιδιά. Όταν θα έχω την ευκαιρία θα σας αναφέρω εδώ περισσότερες λεπτομέρειες!

Διαβάστε ακόμη...