«Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για κάθε ματς»

Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό μετράει πλέον αντίστροφα (18:00), με τον Λούκας Ρανγκέλ να μιλάει στο SDNA για την επιστροφή του στο Παλατάκι.
Πηγή: sdna.gr
«Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για κάθε ματς»

Ο έμπειρος κεντρικός αναμφίβολα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της σημερινής μάχης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Volley League, καθώς επιστρέφει πλέον ως αντίπαλος στη Θεσσαλονίκη και για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο βραζιλιανός αθλητής είχε καταφέρει να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ΠΑΟΚ, όντας αθλητής της ομάδας την σεζόν 2014-15, όταν οι «ασπρόμαυροι» είχαν κατακτήσει για πρώτη φορά το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι, ο Λούκας Ρανγκέλ ανοίγει την καρδιά του στο SDNA και μιλάει για όλα!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ήρθα γεμάτος με ενέργεια και αισιοδοξία ώστε να κατακτήσω το πρωτάθλημα και το κύπελλο ξανά, όπως είχε γίνει την χρονιά που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Πλέον είμαι στον Παναθηναϊκό, καταλαβαίνω τι εστί να είσαι σε αυτή την ομάδα, προσπαθώ να παίζω το κάθε παιχνίδι με την καρδιά μου, όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας» σχολίασε αρχικά για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σχετικά με το πως βλέπει την φετινή διοργάνωση, σημείωσε: «Βλέπω ένα ικανοποιητικό επίπεδο στο πρωτάθλημα και καταλαβαίνω πως από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο θα υπάρχει μικρή διαφορά. Έτσι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί καθώς οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά στο ποιος θα πάει καλά και ποιος όχι».

Ερωτηθείς για τις αναμνήσεις του στον ΠΑΟΚ, ανέφερε ότι: «Έχω περάσει μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου στον ΠΑΟΚ, σέβομαι τον κόσμο της ομάδας, τους εκτιμώ, όπως και τον σύλλογο. Ωστόσο πλέον είμαι στην αντίθετη πλευρά και πρέπει να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, η οποία μου άνοιξε φέτος την πόρτα».

Πρόσθεσε πως: «Είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και μετά θα κοιτάξουμε το επόμενο κόντρα στον Ολυμπιακό. Ωστόσο για μένα, η ομάδα είναι έτοιμη για το κάθε παιχνίδι και τον κάθε αντίπαλο. Έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε ώστε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ και πάλι».

Διαβάστε ακόμη...