Γεωργιάδης: «Να παλέψουμε για τις πιθανότητες που έχουμε»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για το αυριανό ματς του κυπέλλου Ελλάδος των Τρικάλων με τον Δικέφαλο, και πως θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ίβιτς.
Πηγή: thessports.gr
Γεωργιάδης: «Να παλέψουμε για τις πιθανότητες που έχουμε»

Αναλυτικά:

κ. Γεωργιάδη το Σάββατο η ομάδα κατάφερε στο Μενίδι να πάρει τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά η δράση είναι συνεχόμενη.

«Έχουμε τονίσει στους ποδοσφαιριστές μας ότι θα πρέπει να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα, αφού μέσα σε λίγες μέρες θα δοθούν πολλά παιχνίδια και έτσι θα πάει το πρόγραμμα μέχρι και τα Χριστούγεννα».

Την Πέμπτη υπάρχει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι κυπέλλου, τόσο για την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα, όσο και για εσάς που έχετε περάσει ως παίκτης και προπονητής του ΠΑΟΚ.

«Τα συναισθήματα και αισθήματα υπάρχουν πάντα και μας ακολουθούν πάντα. Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι ο ΑΟ Τρίκαλα και το πώς θα μπορέσουμε να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Έρχεται μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας, αλλά εμείς θα παλέψουμε για όσες ελπίδες έχουμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.»

Το κύπελλο μπορεί να μην είναι ο βασικός στόχος, αλλά η ομάδα δεν είναι αδιάφορη για το θεσμό;

«Ακριβώς. Μπορεί ο βασικός μας στόχος να είναι το πρωτάθλημα, αλλά δεν αδιαφορούμε για το κύπελλο. Μετά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής αυξήσαμε τις πιθανότητες μας να προκριθούμε και θα το θέλαμε πάρα πολύ. Εμείς δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι, θα θέλαμε να μπούμε σφήνα σε μια από τις δυο ομάδες της Σούπερ Λίγκας και να πάρουμε την πρόκριση.»

Διαβάστε ακόμη...