Έτοιμος για Τούμπα ο Μάνταλος, αλλά με μάσκα... (pic)

Από sdna.gr: Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, επανεξετάστηκε από τον γιατρό που τον χειρούργησε και αποφασίστηκε να συνεχίσει να αγωνίζεται με την προστατευτική μάσκα.
Πηγή: sdna.gr
Έτοιμος για Τούμπα ο Μάνταλος, αλλά με μάσκα... (pic)

Στο Ιατρικό Κέντρο βρέθηκε ο Πέτρος Μάνταλος, προκειμένου να εξεταστεί εκ νέου από τον Μιλτιάδη Σιντόρη, τον γιατρό που του έκανε την επέμβαση ανάταξης στη μύτη, μετά το κάταγμα που είχε υποστεί πριν από το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Έκτοτε, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο αρχηγός της ΑΕΚ αγωνίζεται με ειδική προστατευτική μάσκα, την οποία αγόρασε από το Μιλάνο της Ιταλίας.

Βάσει του προγραμματισμού που είχε γίνει, είχε αποφασιστεί πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο παίκτης να επανεξεταστεί, προκειμένου να αποφασιστεί αν και πόσο θα χρειαστεί να κρατήσει τη μάσκα. Και η απόφαση που πάρθηκε στη σημερινή του επίσκεψη στον γιατρό (από την οποία ανέβασε και μια φωτογραφία στο Instagram) είναι να την διατηρήσει για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμη, καθώς ακόμη δεν έχει «δέσει» τελείως το κόκκαλο.

Παρεμπιπτόντως, όσον αφορά στον μικροτραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο, στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα, ο Μάνταλος συμμετείχε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, νιώθει καλύτερα και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ζοζέ Μοράις για το παιχνίδι της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...