“Ανταγωνιστικοί με ΠΑΟΚ”

Ο Δημήτρης Βεργίνης ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι του Απόλλωνα Πάτρας με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (29/10), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Πηγή: ebasket.gr
“Ανταγωνιστικοί με ΠΑΟΚ”

Οι πατρινοί θέλουν να φανούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται απέναντι στο στο σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου.

Αναλυτικά:

"Καλησπέρα σε όλους και καλό τριήμερο.

Η εβδομάδα αυτή ήταν λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες αφού σίγουρα η νίκη που κάναμε κόντρα στο Ρέθυμνο μας αναπτέρωσε το ηθικό μας και μας δίνει ώθηση ενόψει της συνέχειας καθώς μπροστά μας ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Κόντρα στο Ρέθυμνο, με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο, πιστεύω ότι δείξαμε τις δυνατότητες μας και πλέον είναι στο χέρι μας σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί για να μπορέσουμε στο τέλος να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και εκεί που πραγματικά αξίζει η ομάδα μας.

Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στην έντονη παρουσία του κόσμου και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα των φίλων της ομάδας μας. Πιστεύω ότι η εικόνα του γηπέδου ήταν ο καλύτερος μάρτυρας και όσοι έζησαν το παιχνίδι με το Ρέθυμνο από την κερκίδα τότε σίγουρα κατάλαβαν πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο κόσμος μας στην πορεία μας.

Δεν θα σταθώ άλλο όμως στο τι έγινε το προηγούμενο Σάββατο καθώς οι μέρες έχουν κυλήσει και φτάσαμε πλέον λίγες ώρες πριν από ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ μέσα στο Παλατάκι και ξέρουμε ότι η αποστολή μας δεν είναι καθόλου εύκολη.

Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο απόγευμα Σαββάτου κόντρα σε έναν αντίπαλο ο οποίος δεν προέρχεται μόνο από μεγάλη νίκη στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά κέρδισε και την τούρκικη Ουσάκ την περασμένη Τρίτη στην Ευρώπη. Με έναν τέτοιο αντίπαλο ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες όμως αυτό που θέλουμε εμείς είναι να μην παρασυρθούμε στο ρυθμό του ΠΑΟΚ και να ελέγξουμε το παιχνίδι. Η άμυνα είναι σίγουρο ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο για αυτό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα, με έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του όμως και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε από το παιχνίδι ότι μας αναλογεί.

Σήμερα θα κλείσω κάπως διαφορετικά. Λένε ότι μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις... Εγώ λοιπόν την παραθέτω και θα την συνοδεύσει μόνο μια λέξη ΟΜΑΔΑ...

Καλό απόγευμα ραντεβού την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη...