«Της είπα δύο φορές είσαι για γέλια, δεν έπρεπε να αποβληθώ»

Από metrosport.gr : Ο Γιώργος Σαραμαντάς αποκάλυψε στο Metropolis 95.5 τι έγινε με τη βοηθό στο χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
«Της είπα δύο φορές είσαι για γέλια, δεν έπρεπε να αποβληθώ»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Γιώργος Σαραμαντάς.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του «Γηραιού» μίλησε για την απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του Ηρακλή, για την αποβολή του με κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προσπάθειά του να μεταπείσουν τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Ο κόουτς πήρε μία απόφαση με την οποία δεν συμφωνούμε. Τον έχουμε σαν πατέρα μας και θέλουμε να τον μεταπείσουμε. Τον έχουμε δύο χρόνια, μας έδωσε αξίες και θέλουμε να τον έχουμε κοντά μας».

Για το γιατί μπορεί να θέλει να παραιτηθεί: «Έχει τους λόγους του. Από κει και πέρα εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Είναι ο κινητήριος μοχλός».

Για την απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου να παραιτηθεί: «Την απόφαση την ακούσαμε χθες και αιφνιδιαστήκαμε. Δεν την περιμέναμε σε αυτό το τάϊμινγκ. Όπως είπα τον έχουμε σαν πατέρα μας πραγματικά».

Για την αποβολή του: «Αρχικά να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο του Ηρακλή γιατί η ομάδα στερήθηκε τις υπηρεσίες μου. Να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέλαβαν οι συμπαίκτες μου. Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να δεχτώ την εσχάτη των ποινών. Δεν την έβρισα ούτε της είπα κάτι τόσο σοβαρό. Είπα δύο φορές είσαι για γέλια. Δεν είπα κάτι άλλο. Ήταν πάνω στην ένταση, με τον κόσμο, τον αγώνα. Κάποιες φορές δεν ελέγχεις. Το είπα καθώς έφευγα. Δεν είχα κάτι μαζί της από προηγούμενη φάση. Ήταν λάθος. Δεν είχα τέτοιο σκοπό. Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο».

Για το ότι ο Ηρακλής έχει πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι: «Έτσι όπως στράβωσε το παιχνίδι είναι άλλο κομμάτι. Ο προπονητής διαχειρίζεται αυτά τα πράγματα. Εμείς ακούμε τις εντολές. Δεν έχουμε τόσο πρόβλημα ώρες ώρες στο δημιουργικό κομμάτι».

Για το αν τους πιέζει το ότι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα: «Είναι πίεση αλλά είμαστε σε μεγάλη ομάδα και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να ξεφύγει από αυτή τη θέση γιατί δεν της αξίζει να είναι εκεί».

Για το αν επηρεάζουν τα διοικητικά προβλήματα τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή: «Πρέπει να αντιδράσουμε. Κάποια παιδιά επηρεάζονται από αυτά τα προβλήματα και είναι κρίμα για μία μεγάλη ομάδα σαν τον Ηρακλή να ταλαιπωρείται από αυτό το πράγμα. Κάτι πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί για να ξεφύγει η ομάδα από εκεί που βρίσκεται».

Για το κλίμα που επικρατεί στους παίκτες: «Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί λύση».

Για το πλάνο τους στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Όταν πας να παίξεις έναν αγώνα κάνεις ένα πλάνο. Όταν στραβώσει ο αγώνας πρέπει να δεις πώς θα αντιδράσεις. Χθες μείναμε πίσω από πολύ νωρίς, ήρθε και η αποβολή και όλα στράβωσαν. Υπερβάλαμε σε προσπάθεια αλλά δεν πήραμε ούτε το βαθμό και αυτό είναι που μας στεναχωρεί. Τα αποτελέσματα μετράνε και είναι αυτά που σου εξασφαλίζουν την παραμονή».

Διαβάστε ακόμη...