Aναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός

Την αναβολή του σημερινού αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακού αποφάσισαν οι αρμόδιες αρχές, λόγω του σεισμού στην περιοχή των Ιωαννίνων.
Πηγή: novasports.gr
Aναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προέβη στην σχετική εισήγηση και έτσι η η Περιφέρεια Ηπείρου έστειλε αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για αναβολή της αναμέτρησης.

Στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αναφέρεται: «Κατόπιν εξαιρετικά επείγοντος αιτήματος του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και κατόπιν εισηγήσεως του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-Λεβαδειακού, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν οι φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή. Στην απόφαση αναβολής συναίνεσε αμέσως και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League δια του προέδρου της κ. Γεωργίου Στράτου».

Η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια απόφασης του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, ο αγώνας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ αναβάλλεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή».

Διαβάστε ακόμη...