Συμφώνησε με Κίκι Κλαρκ ο Προμηθέας!

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της φετινής Basket League, ο Προμηθέας Πατρών συμφώνησε με τον Κίκι Κλαρκ, προσθέτοντας έναν σούπερ σκόρερ στο ρόστερ του!
Πηγή: sdna.gr
Συμφώνησε με Κίκι Κλαρκ ο Προμηθέας!

Μετά το οριστικό «ναυάγιο» στην υπόθεση του Βίκτορ Σάδα, η ομάδα του Νίκου Βετούλα έφτασε σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ, προσθέτοντας έτσι μία εξαιρετικά ποιοτική λύση στην περιφερειακή της γραμμή.

Ο 32χρονος σκόρερ θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στη χώρα μας, μετά τις παρουσίες του σε Αιγάλεω (2006/2007) και Άρη (2008-2010). Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κλαρκ είναι μία ποιοτικότατη λύση, καθώς έχει κατακτήσει στο παρελθόν το βραβείο του πρώτου σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος (2007, 2009). Έτσι, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την νεοφώτιστη ομάδα της Πάτρας.

Ακολούθησε το SDNA στο Instagram και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Παράλληλα, ο Κλαρκ θα σμίξει ξανά με τον Ρασάντ Άντερσον, με τον οποίο είχαν αγωνιστεί μαζί στο Αιγάλεω τη σεζόν 2006/2007.

Την περσινή σεζόν, ο Κλαρκ αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της τουρκίας με την Ακιμπαντέμ Ουνιβερσιτάσι, την οποία βοήθησε να φτάσει μέχρι την άνοδο για την TBL.

Διαβάστε ακόμη...