Άσχημα νέα για Λέσκοτ - Έως δύο μήνες εκτός δράσης!

Από sport-fm.gr: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων της ΑΕΚ και ο Τζόλεον Λέσκοτ θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, λόγω του προβλήματος στο γόνατο που έχει ο Βρετανός στόπερ.
Πηγή: sport-fm.gr
Άσχημα νέα για Λέσκοτ - Έως δύο μήνες εκτός δράσης!

 

Σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο (οστεοχόνδρινο κάταγμα) έχει ο Τζόλεον Λέσκοτ, ο οποίος υποβλήθηκε σήμερα σε απεικονιστικό έλεγχο μετά τον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια του διήμερου ρεπό που είχε δώσει ο Τιμούρ Κετσπάγια στους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο Βρετανός κεντρικός αμυντικός θα χρειαστεί να υποβληθεί άμεσα σε αρθροσκόπηση, η οποία – έπειτα από δικό του αίτημα που έγινε δεκτό – θα πραγματοποιηθεί σε ειδικό γιατρό στην Αγγλία.

Σε αυτή την περίπτωση, το διάστημα της απουσίας του έμπειρου στόπερ υπολογίζεται από έναν μέχρι δύο μήνες, με τη σωστή αποθεραπεία και αποκατάσταση.

Από εκεί και πέρα, ο Ρόναλντ Βάργκας συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ με τη σειρά του ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και υποβλήθηκε επίσης σε θεραπεία.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές (πλην των απόντων διεθνών) προπονήθηκαν κανονικά, με τον Ούγκο Αλμέιδα να προπονείται για δεύτερη μέρα συνεχόμενη με τους συμπαίκτες του.

Για αύριο είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας κεκλεισμένων των θυρών με την Καλλιθέα στο γήπεδό της στις 16.30.

Διαβάστε ακόμη...