Μέχρι και οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί γελούσαν!

Aπό inpaok.com: Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Γιαννούλης σχολίασε σε δηλώσεις του τις επίμαχες φάσεις του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: inpaok.com
Μέχρι και οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί γελούσαν!

«Γελούσε και ο παίκτης του Παναθηναϊκού», υποστήριξε ο μπακ των Αρκάδων για το πρώτο πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Γιαννούλη στον «Αρκαδία 98,3» για τη διαιτησία στο ματς Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης:

Για τη φάση του πέναλτι, στην οποία συμμετείχε ο ίδιος με τον Βιγιαφάνες, είπε: «Ερχεται προς τα πάνω μου ο αντίπαλος, του φεύγει το κοντρόλ και πάει να βγει μπροστά μου. Σε αυτές τις φάσεις πολλοί εκβιάζουν το πέναλτι και θεώρησα πως έπρεπε να σταματήσω ώστε να μην πέσω πάνω του. Σταμάτησα, αλλά το εκβίασε και το πήρε. Δεν υπάρχει καμία επαφή. Αν δείτε και το βίντεο θα το καταλάβετε. Και στο μεταξύ μας ο παίκτης του Παναθηναϊκού που μιλούσαμε, γελούσε. Αυτό τα λέει όλα. Ο βοηθός είπε να το δώσει στον διαιτητή».

Για τη φάση Φαρίνια-Κουτρουμπη, υπογράμμισε: «Εκείνη την ώρα δεν το κατάλαβα. Εχει κάνει μία κίνηση προς τον παίκτη του Παναθηναϊκού αλλά κάτι ανάλογο έχει γίνει και από τον αντίπαλο. Δεν τρελάθηκε ο Φαρίνια ξαφνικά. Η κάμερα δεν το δείχνει και δεν μπορούμε να το αποδείξουμε. Εκεί, ή βγάζεις και στους δύο κόκκινη ή τίποτα. Εντάξει, αυτά είναι παράξενα πράγματα. Δεν θέλουμε να τα ρίξουμε όλα εκεί και εμείς οι ποδοσφαιριστές έχουμε ευθύνη και πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση άμεσα, από το ματς με τον Πλατανιά».

Διαβάστε ακόμη...