Υπ ατμόν ο Γκουλινέλι, μετά από απαίτηση των παικτών του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα  εφημερίδας ο Φλάβιο Γκουλινέλι βρίσκεται κοντά στην έξοδο από τον Ολυμπιακό, μετά από απαίτηση των παικτών στην διοίκηση της ομάδας.
Πηγή: volleynews.gr
Υπ ατμόν ο Γκουλινέλι, μετά από απαίτηση των παικτών του Ολυμπιακού

Από την πρώτη στιγμή επισημάναμε ότι ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίο ρόστερ , ικανό για την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ, αλλά ο αδύναμος κρίκος του ήταν ο Φλάβιο Γκουλινέλι, ένας προπονητής που δεν έχει κατακτήσει το παραμικρό τρόπαιο στην πολύχρονη καριέρα του, ενώ έχει πλούσια συλλογή απολύσεων.

Και τρεις εβδομάδες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα έγινε το "μπαμ", καθώς τρεις βασικοί παίκτες ζήτησαν από τη διοίκηση την αντικατάσταση του καθαρά και ξάστερα. Μετά από αυτή την εξέλιξη αναζητείται ο αντικαταστάτης του Ιταλού προπονητή σε Σερβία, Ιταλία, ενώ ακούσθηκε και το όνομα του Σωτήρη Δρίκου.

Το θέμα είναι να λογοδοτήσει αυτός που πρότεινε και επέμενε για την απόκτηση του Φλάβιο Γκουλινέλι, αφού όπως επισημάναμε εδώ και μήνες, δεν κάνει για τον Ολυμπιακό και το πλούσιο ρόστερ του. Ο Ιταλός θα αντικατασταθεί. Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

Διαβάστε ακόμη...