Τρομερή Βέροια στη Νέα Σμύρνη, νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο

Μπορεί να πήγε στη Νέα Σμύρνη με υπηρεσιακό προπονητή τον Απόστολο Τερζή λόγω της αποχώρησης του Αλέκου Βοσνιάδη, έπειτα από το κακό ξεκίνημα στη Super League (δύο ήττες σε ισάριθμα ματς), όμως η Βέροια κατάφερε να επικρατήσει του αήττητου Πανιώνιου (2-1).
Πηγή: soccerplus.gr
Τρομερή Βέροια στη Νέα Σμύρνη, νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο

Η ομάδα της Ημαθίας μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε την εστία του Γιαννιώτη με σουτ του Καπετάνου στο 13', όμως ο Πάμπλο Βίτι ήταν πιο αποτελεσματικό στο 17', καθώς με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ, "παγώνοντας" τους γηπεδούχους.

Οι "κυανέρυθροι" δεν πατούσαν καλά στο γήπεδο, με τον Γιαννιώτη να διώχνει δύσκολα του σουτ του Αρτσε (22'), όμως έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση, όμως στο 41' ο Ανσαριφάρντ νικήθηκε από τον Λόπεθ σε τετ α τετ, ενώ στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Φούντα πέρασε άουτ.

Το πρώτο 45λεπτο δεν έκλεισε εκεί, καθώς το φινάλε του ήταν ιδανικό για την Βέροια, με τον Βίτι να "χτυπάει" για δεύτερη φορά στο 45', στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο την ανατροπή, όμως ο εξαιρετικός Λόπεθ δεν άφησε τους Ενγκόγκ (51') και Ρισβάνη (53') να παραβιάσουν την εστία του. Βέβαια, ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός στο 81', όταν ο Γάλλος επιθετικός του Πανιωνίου πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα.

Στα τελευταία λεπτά οι "κυανέρυθροι" πίεσαν για να πάρουν έστω έναν βαθμό, όμως οι φιλοξενούμενοι τα έδωσαν όλα, με το σφύριγμα της λήξης να τους βρίσκει νικητές.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος (10' Αργυρόπουλος), Οικονόμου, Ρισβάνης, Αντωνιάδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (75' Ολαϊτάν), Μασούντ, Φούντας (49' Ενγκόγκ), Ανσαριφάρντ.

Βέροια (Τερζής): Λόπες, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Καλί (73' Μελίσσης), Μαραγκός, Μπαλάφας, Άρτσε (89' Παπαδόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Μεληκιώτης, Βίτι (60' Παπαστεριανός), Καπετάνος.

Διαβάστε ακόμη...