Λαμία - Άρης 4-0

Πραγματοποιώντας μακράν την χειρότερη εμφάνισή του στα φιλικά που έχει δώσει ως τώρα, ο Άρης γνώρισε βαριά ήττα με 0-4 από την Λαμία στο ΔΑΚ!
Πηγή: sentragoal.gr
Λαμία - Άρης 4-0

Σίγουρα πρόκειται για ένα «καμπανάκι» για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, που καλείται να διορθώσει αρκετά πράγματα ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος, έστω κι αν η σέντρα ακόμη αργεί.

Οι κίτρινοι παρουσίασαν πολλά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία, έλλειψη νεύρου και διάθεσης, ενώ επιθετικά ήταν ασύνδετοι και χωρίς την απαιτούμενη χημεία.

Στο ξεκίνημα ο Άρης έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ντούνη (σ.σ. στο 10' απέκρουσε ο Πίτκας) όμως στη συνέχεια η εικόνα του ήταν πολύ άσχημα.

Στο 15΄ο Διούδης είπε «όχι» σε σουτ του Πίντο, ενώ λίγο άουτ πέρασε κεφαλιά του Βασιλόγιαννη στο 22. Το σκορ άνοιξε στο 42΄, όταν ο Μπούρμπος υπέπεσε σε πέναλτι με τον Πίντο να κάνει το 1-0 από τα 11 βήματα.
Στο δεύτερο μέρος όχι μόνο δεν ήρθε η αντίδραση από τους παίκτες του Αναστόπουλου, αλλά αντιθέτως ή... κατάρρευση και η κυριαρχία της Λαμίας.

Στο 53΄ Βάντερσον έκανε το 2-0 (με σουτ), στο 63΄ο Τσούκαλος ανέβασε τον δείκτη στο 3-0 (σ.σ. πάλι με σουτ), ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κοτσώνης μόλις τρία λεπτά αργότερα, στο 66΄ (σ.σ. με κεφαλιά).
Λαμία - Άρης 4-0

Ο Άρης από την πλευρά του ήταν να απειλήσει δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Νέτο να έχει ισάριθμα δοκάρια

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ομο, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Πίντο, Βάντερσον.
Έπαιξαν επίσης οι: Τσούκαλος, Ντουρμισάι, Καραγιάννης, Αυγενίκου, Πατσαρούχας, Παπαευθυμίου

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (55΄Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Τσουμάνης (55΄Καράμπελας), Ρόβας (55΄Νέτο), Αντρέου (55΄Παυλίδης), Ανάκογλου (82΄Ντόγος), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς (46΄Ίλιτς), Ντούνης (68΄Βουτσιάς)

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...