«Ψήνεται» μιντιακός όμιλος Μαρινάκη-Χατζηνικολάου!

Σε συζητήσεις για τη δημιουργία ενός νέου μιντιακού ομίλου που θα περιλαμβάνει ένα τηλεοπτικό κανάλι, δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς και πέντε εφημερίδες, βρίσκονται Βαγγέλης Μαρινάκης και Νίκος Χατζηνικολάου!
Πηγή: sdna.gr
«Ψήνεται» μιντιακός όμιλος Μαρινάκη-Χατζηνικολάου!

Μια μεγάλη συνεργασία φαίνεται πως ετοιμάζεται στον χώρο των media, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες. Βαγγέλης Μαρινάκης και Νίκος Χατζηνικολάου φέρονται να βρίσκονται τις τελευταίες μέρες σε επαφές για τη δημιουργία ενός ομίλου που θα «στεγάζει» το τηλεοπτικό κανάλι που εξασφαλίζει η άδεια της Alter Ego, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Real FM και Παραπολιτικά FM αλλά και τις εφημερίδες Real News, Αγορά, Παραπολιτικά, Επένδυση και Freddo.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει έως τώρα, οι δύο πλευρές προτίθενται να έχουν καταλήξει στο «σχήμα» του νέου ομίλου ως το τέλος του 2016, ωστόσο ακόμη είναι άγνωστο αν όλα τα παραπάνω μέσα θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά και αυτόνομα αφού κάποια εξ αυτών είναι άλλωστε ανταγωνιστικά.

Υπενθυμίζεται βεβαίως ότι οι δύο άντρες διατηρούν άριστες σχέσεις, ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου που είναι και μόνιμος θαμώνας σε Καραϊσκάκη και ΣΕΦ ως οπαδός του Ολυμπιακού προοριζόταν ούτως ή άλλως για παρουσιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του νέου καναλιού του προέδρου των «ερυθρολεύκων».

Διαβάστε ακόμη...