Τελειώνει ο Δέλλας

Οριστικά παρελθόν πρέπει να θεωρείται από τον Ατρόμητο ο Τραϊανός Δέλλας, μετά τη νέα κακή εμφάνιση που οδήγησε στην ήττα από τον Παναιτωλικό και αποτέλεσε συνέχεια της αποκαρδιωτικής παρουσίας της ομάδας του Περιστερίου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πηγή: thessports.gr
Τελειώνει ο Δέλλας

Έπειτα από πολλές συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης, αποφασίστηκε ότι η πιο ενδεδειγμένη λύση για αυτή τη χρονική συγκυρία είναι η απομάκρυνση του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, ώστε να μην χαθεί περισσότερος χρόνος από τη στιγμή που δεν φαίνεται κάτι που μπορεί να αλλάξει τα τωρινά δεδομένα.

Στον Θεσσαλονικιό τεχνικό χρεώνεται η ανετοιμότητα της ομάδας στην αρχή του πρωταθλήματος τη στιγμή που είχε έτοιμο το ρόστερ από την 1η Ιουλίου (μόνο ο Τόνσο εντάχθηκε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών λόγω της πώλησης του Κοσμίν Ματέι), αλλά και πολλές λάθος επιλογές παικτών και τακτικής, που αποτέλεσαν και αιτία για τις δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες της Super League.

Η οριστική κατάληξη του «χωρισμού» των δύο πλευρών αναμένεται να γραφτεί σήμερα με τις σχετικές ανακοινώσεις.

Σε ό,τι αφορά τη διάδοχη λύση, η φημολογία ήταν... προφανής, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης κυκλοφορεί... ελεύθερος και η εκτίμηση που υπάρχει προς το πρόσωπό του είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι ο Γιώργος Δώνης (που διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση της ομάδας και υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στην ποδοσφαιρική του άποψη) έχει εκφραστεί με άκρως κολακευτικά λόγια για τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου.

Διαβάστε ακόμη...