«Κηδεία» στο Περιστέρι ο Παναιτωλικός

Τον «τελείωσε» μέσα στο Περιστέρι. Παίζοντας πολύ έξυπνα και χτυπώντας σε καίρια σημεία, ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου και έσφιξε τη... θηλιά στον λαιμό του Τραΐανού Δέλλα!
Πηγή: sport-fm.gr
«Κηδεία» στο Περιστέρι ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ατρόμητο και να ανοίξει το σκορ με τη συμπλήρωση 12 λεπτών. Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν ωραία τη μπάλα, ο Ουάρντα άνοιξε στον Κλέσιο και αυτός με ωραίο γύρισμα βρήκε τον προωθημένο Μιγκέλ Ροντρίγκες στην περιοχή, με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έδειχναν... σοκαρισμένοι, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ωστόσο στο 22' σκόραραν αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Μπάγκα έκανε κίνηση προς τη μπάλα και φάνηκε να τη βρίσκει, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κυριακίδη. Ωστόσο, ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ, με το ριπλέι να μην είναι διαφωτιστικό και να μην φαίνεται εάν ήταν σωστή η απόφασή του.

Ο ρυθμός του ματς ήταν κακός, οι δύο ομάδες δυσκολευόντουσαν να φτιάξουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, όμως σε ένα δίλεπτο χάθηκαν δύο τεράστιες ευκαιρίες, μία για κάθε πλευρά. Αρχικά, στο 34' ο Φερέιρα έκανε ωραίο γύρισμα στην περιοχή, η άμυνα του Ατρομήτου... κοιμήθηκε αλλά ο Μιγκέλ Ροντρίγκες έκανε «τσαφ» από πλεονεκτική θέση. Ένα λεπτό αργότερα, ο Λε Ταλέκ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, πέρασε και τον Κυριακίδη αλλά καθυστέρησε σχετικά και αντί να πλασάρει από πλάγια θέση, προσπάθησε να βρει κάποιον συμπαίκτη του στην περιοχή, χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό όταν το σουτ του Τομανέ πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Γκορμπούνοφ. Ο Ατρόμητος προσπαθούσε να δημιουργήσει στιγμές, ο Δέλλας από τον πάγκο να δώσει βοήθειες από τον πάγκο και στο 60' λίγο έλειψε να έχουμε την ισοφάριση. Έπειτα από γύρισμα του Μπίτολο, ο Λε Ταλέκ δεν κατάφερε να σκοράρει με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το δεξί «γάμα».

Τα λεπτά περνούσαν, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση και λίγο έλειψε να το πετύχουν στο τέλος. Στο 88' ο Λημνιός έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Παπαδόπουλος την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, στο 92' ο Κυριακίδης έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Ούμπιδες και ένα λεπτό μετά έδιωξε με τις γροθιές το σουτ του Κιβρακίδη. Από την απόκρουση βγήκε και αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Μάκος «σέρβιρε» με τρομερή ασίστ έτοιμο γκολ στον Ουάρντα και αυτός με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Αυτό το τρίποντο ήταν και το πρώτο για τον Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη μεριά ο Ατρόμητος μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον η... καρέκλα του Τραϊανού Δέλλα, τρίζει όλο και περισσότερο.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Μπάγκα (77' Δ. Παπαδόπουλος), Μπίτολο, Ζησόπουλος, Ούμπιδες, Γροντής (68' Λημνιός), Μπρίτο (57' Βασιλείου), Τόνσο, Λε Ταλέκ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μιγκέλ Ροντρίγκες, Τσοκάνης (90'+4' Λεντέσμα), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Φερέιρα (69' Μαρκόβσκι), Ουάρντα, Κλέσιο, Τομανέ (81' Κουτρομάνος).

Διαβάστε ακόμη...