Με κόσμο το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την ποινή κεκλεισμένων των θυρών που του είχε επιβληθεί για το παιχνίδι των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ κι έτσι το "τριφύλλι" θα αγωνιστεί με κόσμο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πηγή: sport24.gr
Με κόσμο το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Με παρουσία κόσμου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική της Super League. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση των "πρασίνων" για την ποινή κεκλεισμένων των θυρών που του είχε επιβληθεί για το παιχνίδι των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" πάτησαν πάνω στο δεδικασμένο που δημιουργήθηκε απ' την απόφαση της Επιτροπής σε ό,τι αφορά στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης και κατάφεραν να εξαλείψουν την τιμωρία της ομάδας. Σήμερα ή αύριο θα βγει και σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ (18/9, 16:00), ώστε να σπεύσει να τα προμηθευτεί ο κόσμος του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά η απόφαση:

"Σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση.

Με την υπ΄ αριθμόν 90/2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Α.Ο. κατά της υπ' αριθμόν 161/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.

Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση. Δέχεται ότι η εκκαλούσα τέλεσε πράξεις που αφορούν παράβαση των διατάξεων των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 1, 15 παρ. 2 περ. δ και ε, 7 στοιχ. γ και 15 παρ.3 περ. Β στοιχ. β εδ. α του Π.Κ.. Επιβάλλει στην εκκαλούσα συνολική χρηματική ποινή 19.500 ευρώ".

Διαβάστε ακόμη...