Αναστασιάδης για Ντεγκρά: "Να τελειώνουμε"

Aπο contra.gr : Ειλημμένη φαίνεται η απόφαση του διαζυγίου της ΑΕΛ με τον Ματίας Ντεγκρά μετά τα λάθη του και την επίθεση που δέχθηκε από τον Αλέξη Κούγια.
Πηγή: contra.gr
Αναστασιάδης για Ντεγκρά: "Να τελειώνουμε"

Η καριέρα του Ματίας Ντεγκρά στην ΑΕΛ θα έχει διάρκεια 90 λεπτών! Τα λάθη του Αργεντίνου γκολκίπερ έφεραν το 2-2 με τον Ηρακλή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, και μαζί το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια στη φυσούνα του γηπέδου. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ χειροδίκησε στον 33χρονο τερματοφύλακα και το διαζύγιο ήταν ούτως ή άλλως αναπόφευκτο.

Το επιβεβαίωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου. Είναι από τις λίγες φορές που δεν προσπάθησε να "καλύψει" ποδοσφαιριστή του.

Τόνισε χαρακτηριστικά στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι των δηλώσεών του: "Ό,τι πούμε τώρα θα είναι λάθος. Είμαστε σε κατάσταση αναβρασμού μπορώ να πω. Εγώ είμαι άνθρωπος ο οποίος πολύ δύσκολα παίρνω αποφάσεις, αλλά για το συγκεκριμένο πιστεύω πως θα πρέπει να τελειώνει το θέμα. Του το είπα άλλωστε μετά το παιχνίδι. Ο Ντεγκρά ήταν δική μου επιλογή, εγώ τον έφερα στην ομάδα. Είναι καλός τερματοφύλακας. Εγώ πάντα έλεγα ότι καλός τερματοφύλακας είναι αυτός που δεν πιάνει την μπάλα. Ο Ντεκρά δεν έπιασε τη μπάλα και φάγαμε δυο γκολ. Η ΑΕΛ έχει άλλους δύο καλούς τερματοφύλακες. Ό,τι καταλάβατε, καταλάβατε".

Διαβάστε ακόμη...