3+1 παίκτες για τον Ολυμπιακό

Ξημερώνει η τελευταία ημέρα των μεταγραφών και ο Ολυμπιακός έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Το σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ανακοινώσουν άμεσα τους Πασιένσια, Ρομάο και Μπρούνο Βιάνα, ενώ πολύ κοντά στο Λιμάνι βρίσκεται και ο Καρντόσο.
Πηγή: sentragoal.gr
3+1 παίκτες για τον Ολυμπιακό

Ο Παραγουανός, με πορτογαλικό διαβατήριο, επιθετικός, αναχώρησε από την Τραπεζούντα και οι Τούρκοι επιμένουν πως τελικός προορισμός του είναι ο Πειραιάς. «Ο Καρντόσο αύριο πηγαίνει στην Ελλάδα και τελειώνει με τον Ολυμπιακό», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται ήδη ο μέσος από το Τόνγκο, Αλέξις Ρομάο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ. Ο Ρομάο είναι 32 ετών και αναμένεται να υπογράψει για 1+1 χρόνο.

Στον... δρόμο για την Ελλάδα βρίσκεται ο αμυντικός της Κρουζέιρο, Μπρούνο Βιάνα (στη φωτό με τον ατζέντη του λίγο πριν αναχωρήσουν από την Βραζιλία). Ο Βραζιλιάνος είναι μόλις 21 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Πάουλο Μπέντο.

Στο αεροπλάνο ο Βιάνα!

Τέλος, η Πόρτο συμφώνησε να παραχωρήσει στον Ολυμπιακό δανεικό τον 22χρονο σέντερ φορ, Γκονσάλο Πασιένσια, μέχρι το τέλος της περιόδου.

Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξουν κι άλλες μεταγραφές ειδικά αν φύγει κάποιος στόπερ (ο Σιόβας πιθανόν και ίσως ο Ντα Κόστα), ενώ ίσως αποχωρήσει και ο Μιλιβόγεβιτς.

Διαβάστε ακόμη...