Χαμός στην ΑΕΚ με Στέλιο Μανωλά!

Από onsports.gr: «Φύγε προδότη», «πάρε τον Ντούσαν και τον γιόκα σου μαζί»! Οργή και απίστευτα σχόλια από τους οπαδούς. Αναμένονται εξελίξεις!
Πηγή: onsports.gr
Χαμός στην ΑΕΚ με Στέλιο Μανωλά!

Τα όσα αποκαλύφθηκαν στην «ΔΙΚΗ» σχετικά με τη συζήτηση του Γιάννη Βρέντζου με τον Στέλιο Μανωλά, για το μπόνους των 300.000 ευρώ που προσπάθησε να κρύψει από την εφορία ο Ολυμπιακός, στη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, έχουν προκαλέσει σοβαρή αναστάτωση και στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βέρτζος, σε συζήτηση που είχε με δικηγόρο, αποκαλύπτει το ντιλ του Στέλιου Μανωλά με τον Ανδρέα Δημητρέλο, σε βάρος της ΑΕΚ, όταν η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ψυχορραγούσε οικονομικά, με αποτέλεσμα να φύγει ο ποδοσφαιριστής για τον Ολυμπιακό.

Πραγματικά στα σόσιαλ μίντια, στα σάιτ και στα μπλογκς, γίνεται ένας χαμός από τα ξημερώματα: «Να φύγει από την ΑΕΚ», «να παραιτηθείς», «ουστ μαζί με τον Μπάγεβιτς», «δεν υπάρχει χειρότερο από το να σε πουλάνε οι δικοί σου άνθρωποι», «Στέλιο είσαι προδότης, αν φοράς παντελόνια φύγε τώρα», «φεύγοντας πάρε και τον γιο σου μαζί, φτάνει η προσφορά των Μανωλάδων στην ΑΕΚ...», «δρόμο φραγκοφονιά, πάρε και τον γιόκα σου από εδώ» και άλλα τέτοια σχόλια, πολλά, πάρα πολλά, απίστευτα πολλά!!!

Η ιστορία έχει προκαλέσει αναστάτωση και στην ΠΑΕ. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να υπάρξει ένας νέος διχασμός. Ο Μελισσανίδης είναι προβληματισμένος. Το ίδιο και ο Μπάγεβιτς, φυσικά και ο Στέλιος.

Το πιθανότερο είναι να υπάρξει τις επόμενες ώρες κάποια τοποθέτηση. Κάποιοι δεν αποκλείουν και σοβαρές εξελίξεις, ίσως και παραίτηση! Ο Μπάγεβιτς δεν το επιθυμεί πάντως αυτό σε καμία περίπτωση.

Μην αποκλείεται να μιλήσει και ο Δημητρέλος, που ήδη έχει επιστρέψει στην οικογένεια της ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας –με τις ευλογίες του Μελισσανίδη- την διοίκηση του Φούτσαλ.

Διαβάστε ακόμη...