Σκέψεις για ένσταση η Μπρόντμπι!

Το ενδεχόμενο να καταθέσει ένσταση η Μπρόντμπι για την αποβολή του τερματοφύλακά της ώστε να παίξει στον επαναληπτικό άφησε ανοιχτό ο τεχνικός των Δανών.
Πηγή: sdna.gr
Σκέψεις για ένσταση η Μπρόντμπι!

Οπως αποκάλυψε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μετά τη συνέντευξη Τύπου στη Λεωφόρο, είναι πιθανό να καταθέσει ένσταση η ομάδα του αναφορικά με τη δεύτερη αποβολή, εκείνη του πορτιέρο Ρόνοου. Σύμφωνα με τους Δανούς υπήρξε μόνο πέναλτι κι όχι και κίτρινη κάρτα κι ο λόγος φυσικά της ένστασης δεν είναι άλλος από το να έχουν τον βασικό τους γκολκίπερ στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα ο τεχνικός της Μπρόντμπι δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Στην αρχή τους δημιουργήσαμε αρκετά προβλήματα, όμως από κάποιο σημείο κι έπειτα αρχίσαμε εμείς να γινόμαστε κομμάτι του παιχνιδιού τους... Η κόκκινη κάρτα ήταν σωστή και ήταν λογικό ν' αλλάξει πλέον το παιχνίδι εκεί. Ακόμα και μετά τη δεύτερη αποβολή και το 2-0, οι παίκτες μου προσπάθησαν να μην ξεφύγει πολύ το σκορ. Ήταν μια πολύ δύσκολη νύχτα, ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με ποιότητα, όμως θα είναι άλλο παιχνίδι ο επαναληπτικός. Όπως έχει ο Παναθηναϊκός τους εκπληκτικούς οπαδούς του, έχουμε κι εμείς...

Για το πέναλτι και τη δεύτερη αποβολή: «Ο τερματοφύλακάς μας πρόλαβε τη μπάλα και κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Η UEFA όμως δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθεί ότι οι διαιτητές της δεν είναι του επιπέδου που θα έπρεπε...».

Για τις ελπίδες της Μπρόντμπι για πρόκριση: «Ο Παναθηναϊκός έχει το αβαντάζ, αλλά όπως σας προείπα, δεν έχει έρθει το τέλος. Και η Εθνική σας ομάδα το 2004 πήρε το Euro και κανείς δεν το περίμενε, οπότε θα δούμε τι μπορεί να συμβεί. Αν μπορέσουμε να πετύχουμε δύο γκολ, θα κάνουμε τον αντίπαλο πιο σκεπτικό. Είδατε και απέναντι στη Χέρτα ότι τα καταφέραμε παρά την ήττα στο πρώτο ματς».

Διαβάστε ακόμη...