Παναθηναϊκός με Μπεργκ και… κόκκινες!

Ο Παναθηναϊκός τα χρειάστηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την Μπρόντμπι, όταν οι Δανοί είχαν οριζόντιο δοκάρι και έδειχναν ότι θα δημιουργήσουν προβλήματα στους «πράσινους», αλλά η εξέλιξη του αγώνα είχε την υπογραφή του Μάρκους Μπεργκ και των... κόκκινων καρτών.
Πηγή: thessports.gr
Παναθηναϊκός με Μπεργκ και… κόκκινες!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε τελικά της Μπρόντμπι με 3-0 και είναι έτοιμος να επιστρέψει στους ομίλους του Europa League, με τους Δανούς πάντως να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με εννιά παίκτες!

Αρχικά για την εξέλιξη του αγώνα σημείο κλειδί ήταν η αποβολή του Κρόνε στο 32′ με τον Μπεργκ να ανοίγει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο 50′ ο Ιμπάρμπο ανατράπηκε από τον γκολκίπερ της Μπρόντμπι και έτσι ήρθε η αποβολή και το πέναλτι, με τον Λεντέσμα να πετυχαίνει το 2-0.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο Μπεργκ στο 83′.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μολέδο, Κουτρουμπής (58' Λέτο), Ιβανόφ, Μέστο, Χουλτ, Λεντέσμα, Ζέκα, Γουακάσο (73' Βιγιαφάνιες), Μπεργκ (86′ Ρινάλντι), Ιμπάρμπο.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ: Ρόννου, Λάρσον, Άλμπρεχτσεν, Ρόκερ, Κρονέ, Νόργκααρντ, Πίρι, Χουλσάγκερ (53' Τόπελ), Μουχτάρ, Πούκι, Βίλτσεκ (72' Χέρμανσον).

Διαβάστε ακόμη...