Σκληρή ανακοίνωση Ολυμπιακού κατά Κοντονή

Ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού και των «ακατανόητων και αντιφατικών αποφάσεών του», όπως τις χαρακτηρίζει, εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης η ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Αν το πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει θα κινηθούμε νομικά», τονίζουν οι «ερυθρόλευκοι»!
Πηγή: sdna.gr
Σκληρή ανακοίνωση Ολυμπιακού κατά Κοντονή

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η παράσταση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή συνεχίζεται και για μια ακόμα φορά το θύμα των ακατανόητων και αντιφατικών αποφάσεων του είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολούθησε το SDNA στο Instagram και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Καμιά σοβαρή ομάδα και κανένας σοβαρός άνθρωπος του ποδοσφαίρου, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν θα θέλει να έχει σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν σε αυτό.

Στο τέλος της προηγούμενης περιόδου το ποδόσφαιρο γελοιοποιήθηκε πλήρως και ο Σύλλογός μας ήταν ο πλέον ζημιωμένος απο τις απαράδεκτες αναβολές του τελικού του Κυπέλλου, που μας ανάγκασαν σε απραξία ενός μήνα.

Τώρα και πάλι ο κύριος Κοντονής είναι αποφασισμένος, για μια ακόμα φορά, να τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα της Super League αλλά και την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όμως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πληρώνει ακριβά το ποδόσφαιρο και προφανώς δε θέλει και δε μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει στο τσίρκο του κ. Κοντονή και των υποβολέων του, αλλά σε ένα κανονικό πρωτάθλημα ευρωπαϊκής χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι σε περίπτωση που δεν αρχίσει το πρωτάθλημα όπως αυτό προγραμματίστηκε από τις αρμόδιες αρχές θα κινηθεί νομικα ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Συλλόγου».

Διαβάστε ακόμη...