Ο Ηρακλής έκανε την ΑΕΚ… Ρεάλ Μαδρίτης

Aπό inpaok.com : Σε άσχημη κατάσταση ο Ηρακλής δέχτηκε τέσσερα τέρματα από την ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο έμοιαζαν σαν την Ρέαλ Μαδρίτης μπροστά στους μπλε που ήταν για... λύπηση!
Πηγή: inpaok.com
Ο Ηρακλής έκανε την ΑΕΚ… Ρεάλ Μαδρίτης

Στο 49′ ο Βάργκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Αλμέιδα με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 60′ ο Γκάλο έκανε μια σέντρα από δεξιά και ο Μάνταλος με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πατίτο έκανε μια ωραία μπαλιά στον Πλατέλλα, εκείνος έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Πέκχαρτ με κεφαλιά έκανε το 3-0, ενώ στο 71′ ο Γκάλο έκανε το γύρισμα και ο Μπακασέτας με πλασέ από κοντά έκανε το 4-0. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού η ΑΕΚ είχε μια δυο καλές στιγμές ακόμη στα επόμενα λεπτά, όμως το σκορ δεν άλλαξε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης (46′ Μπάρκας), Γκάλο, Τσιγκρίνσκι (58΄Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος, Ντίας (77′ Ντίντακ), Σιμόες (58′ Γιόχανσον), Μάνταλος (66′ Γαλανόπουλος), Μπαρμπόσα (58′ Πλατέλλας), Μπακασέτας, Βάργκας (58′ Πατίτο), Αλμέιδα (58′ Πέκχαρτ).

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον (46′ Γιαννικόγλου), Ζιαμπάρης, Ιντζόγου (85′ Μπικιάρης), Πασσάς, Καραγκούνης, Στάμου (70′ Ρότας), Κυριακίδης, Σαραμαντάς (65′ Αμαραντίδης), Περόνε (85′ Δούμτσιος), Λεοζίνιο (85′ Ζαμπαζής), Αγγελόπουλος (70′ Ρούσσος).

Διαβάστε ακόμη...