Έτσι «τρελάθηκε» και άλλαξε γνώμη ο Μελισσανίδης!

Από sdna.gr : Το SDNA αποκαλύπτει τα λόγια Μελισσανίδη προς τα στελέχη του Παναθηναϊκού: «Μην ανησυχείτε. Αυτοί μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι χεσμ... Δεν πρόκειται να προκαλέσουν ξανά μέχρι τις εκλογές». Διαβάστε όλο το παρασκήνιο.
Πηγή: sdna.gr
Έτσι «τρελάθηκε» και άλλαξε γνώμη ο Μελισσανίδης!

Mην ανησυχείτε. Αυτοί μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι χεσμ... Δεν πρόκειται να προκαλέσουν ξανά μέχρι τις εκλογές...»

Με αυτή την ατάκα προς τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Χρήστο Παναγόπουλο εξηγούσε προ ολίγων ημερών ο Δημήτρης Μελισσανίδης την αρχικά «ήπια» στάση του απέναντι στη διοίκηση Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ, όταν ο Παναθηναϊκός είχε σηκώσει τους τόνους και ζητούσε την αντικατάσταση τόσο των μελών της Επιτροπής, όσο και των Κύρου Βασσάρα και Ντέπυς Κοξένογλου.

Η άποψη του «τίγρη» δεν βρήκε εκείνη τη μέρα σύμφωνο ούτε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ούτε τον στενό του συνεργάτη, οι οποίοι βέβαια σεβάστηκαν τη θέση της ΑΕΚ, άσχετα αν αυτή των «πράσινων» ήταν εντελώς διαφορετική (και τελικά από τα γεγονότα δικαιώθηκε απόλυτα).

Οι τρεις άνδρες είχαν συνεχείς επικοινωνίες τις τελευταίες ημέρες και βέβαια συζήτησαν διεξοδικά τα θέματα της ΕΠΟ και της ΚΕΔ. Μέχρι πριν από δέκα ημέρες η τακτική και οι απόψεις τους ήταν διαφορετικές. Ο Παναθηναϊκός θεωρούσε δεδομένο ότι ΕΠΟ και ΚΕΔ θα συνεχίσουν την πολιτική επιλογής των «ταλιμπάν» στη διαιτησία.

Γι' αυτό και ήταν η μόνη ΠΑΕ που ουσιαστικά διαφώνησε με το... παραμύθι – άλλοθι του «Ισπανικού μοντέλου». Η ΑΕΚ θεώρησε ότι μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου η διοίκηση Γκιρτζίκη «δεν θα προκαλέσει» και ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει δίχως... φασαρίες.

Ο Ιβάν Σαββίδης ασπάστηκε την άποψη Μελισσανίδη και ούτε ο ΠΑΟΚ αρχικά βγήκε στην κόντρα.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που η ΕΠΟ έδειξε ξανά το... κανονικό της πρόσωπο. Αρχικά με το «πραξικόπημα» στο θέμα των δικαστών και στη συνέχεια με την επιλογή των πινάκων διαιτητών, των «ημετέρων της διοίκησης – ταλιμπάν».

Αυτό ήταν. Εκεί «τρελάθηκε» ο Μελισσανίδης. Και φυσικά, ο Σαββίδης ο οποίος εξαρχής είχε υιοθετήσει την άποψη Κοντονή με την επιστολή σε ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για ορισμό διοικούσας Επιτροπής. Ο «τίγρης» συνειδητοποίησε ότι αυτή η διοίκηση της ΕΠΟ έως το... τέλος θα υπερασπίζεται το «σύστημα» και αποφάσισε να βγει ανοιχτά στον πόλεμο.

Έτσι ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης οι επαφές των τριών μεγάλων και κατέληξαν αργά το βράδυ στο τσουνάμι των τριών ανακοινώσεων για τη μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Και... αναμένουν είτε την (λυτρωτική για το ελληνικό ποδόσφαιρο) κίνηση της ΦΙΦΑ, είτε την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...