Ανατροπή: Φεύγει η ΑΕΚ από το Eurocup!

Βόμβα! Η ΑΕΚ αποφάσισε να αποχωρήσει από το Eurocup, προκειμένου να μην ρισκάρει το μέλλον της ομάδας και είναι έτοιμη να... μετακομίσει στο Basketball Champions League της FIBA!
Πηγή: sdna.gr
Ανατροπή: Φεύγει η ΑΕΚ από το Eurocup!

Η ΑΕΚ ζύγισε όλα τα δεδομένα και όπως αποκαλύπτει το «aek365.com» αποφάσισε να αλλάξει στάση και να καταγγείλει τη σύμβαση με την ECA ώστε να αποχωρήσει από το Eurocup!

Ο πόλεμος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ανάμεσα στην Euroleague και την FIBA δεν λέει να κοπάσει και η «Ενωση» θα αλλάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση προκειμένου να μην ρισκάρει το μέλλον της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1!

Εξάλλου, η FIBA είχε στείλει επιστολή στην ΕΟΚ, ζητώντας από την ομοσπονδία να προχωρήσει σε τιμωρία της ΑΕΚ εξαιτίας της συμμετοχής της στο Eurocup, με την ΕΟΚ να μην εκδίδει ως τώρα τα δελτία των νεοαποκτηθέντων παικτών των «κιτρινόμαυρων», ως ένα πρώτο μέτρο τιμωρίας, ενώ... αιωρείται ακόμα και αποβολή από το πρωτάθλημα!

Με αυτά τα δεδομένα, η διοίκηση της ΚΑΕ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Eurocup, κάτι που αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή εντός της ημέρας (10/8) και να αλλάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, μετακομίζοντας στο Basketball Champions League της FIBA!

Μπορεί η κλήρωση για τη νεοσύστατη διοργάνωση να έχει γίνει, όμως η FIBA αναμένεται να βρει τη... φόρμουλα ώστε να μπει η ΑΕΚ και να γίνει η τρίτη ελληνική ομάδα του Champions League, μετά τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...