Η Λιετκαμπέλις στον δρόμο της ΑΕΚ

Αλλάζουν οι όμιλοι του Eurocup όπου συμμετέχει η ΑΕΚ. Η Λιετκαμπέλις από τη Λιθουανία θα αποτελέσει αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Eurocup, όπως ενημέρωσε επίσημα η Euroleague.
Πηγή: contra.gr
Η Λιετκαμπέλις στον δρόμο της ΑΕΚ

Η λιθουανική ομάδα αντικαθιστά τη Ρέντζιο Εμίλια, η οποία μαζί με τις υπόλοιπες τρεις ιταλικές ομάδες της διοργάνωσης (Σάσαρι, Τρέντο, Καντού), αποχώρησαν για να ενταχθούν στο Champions League της FIBA, στο πλαίσιο της ανοιχτής διαμάχης των δύο οργανισμών.

Μαζί με τη Λιετκαμπέλις, στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης βρίσκονται οι Νίζνι Νόβγκοροντ από Ρωσία, Γκραν Κανάρια από Ισπανία, Τσεντεβίτα από Κροατία και Ζιελόνα Γκόρα από Πολωνία.

Τις κενές θέσεις στους υπόλοιπους τρεις ομίλους θα καλύψουν οι ΜΖΤ Σκοπίων (ΠΓΔΜ), Κράσνι Οκτιάμπρ (Ρωσία) και Φουενλαμπράδα (Ισπανία).

Η διοργάνωση αρχίζει στις 12 Οκτωβρίου και οι τέσσερις πρώτοι των τεσσάρων ομίλων συνεχίζουν στην επόμενη φάση, που θα περιλαμβάνει τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων.

Ακολουθεί η νοκ άουτ φάση με σειρές που κρίνονται σε δύο νίκες και ο νικητής του τελικού κατακτά "εισιτήριο" για την Ευρωλίγκα του 2017-2018.

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...