Έχει τελειώσει το θέμα του Ρομπέρτο

Από sentragoal.gr: Ο Ολυμπιακός ξεκινάει σήμερα προετοιμασία και ο Ρομπέρτο βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, αλλά άμεσα θα μαζέψει τα υπάρχοντά του και θα επιστρέψει στην Ισπανία καθώς η συμφωνία με την Εσπανιόλ μοιάζει δεδομένη.
Πηγή: sentragoal.gr
Έχει τελειώσει το θέμα του Ρομπέρτο

Η καταλανική Sport γράφει σήμερα πως απομένει μόνο η ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. «Ο Ρομπέρτο είναι ήδη στα δοκάρια» αναφέρεται στον τίτλο και το σχετικό ρεπορτάζ προσθέτει: «Το νέο πρότζεκτ της Εσπανιόλ αρχίζει από το τέρμα, αναμένοντας την ανακοίνωση. Η Εσπανιόλ, εν αναμονή της ανακοίνωσης επαναλαμβάνουμε, έχει υπογράψει ήδη τον Ρομπέρτο Χιμένεθ, τον Μαδριλένο τερματοφύλακα που τις προηγούμενες σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό της Ελλάδας».

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, στις οποίες έκανε λόγο για την επικείμενη αποχώρηση του 30χρονου τερματοφύλακα από τον Πειραιά.

«Ο Ισπανός τερματοφύλακας έκανε διάλειμμα από τις... διακοπές του, για να ταξιδέψει στην Ελλάδα χθες και να επιλύσει τα διαδικαστικά του συμβολαίου του για την αποχώρησή του. Η υπόθεση έκλεισε, ωστόσο δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, διότι δεν έχουν υπογραφεί τα έγγραφα της μεταγραφής» αναφέρεται επίσης.

Και καταλήγει: «Η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων επήλθε μόλις χθες, με ορισμένες τελικές λεπτομέρειες να εκκρεμούν. Πηγές από την Εσπανιόλ τονίζουν ότι αυτές (σ.σ. οι λεπτομέρειες) δεν θέτουν σε κίνδυνο την τελική συμφωνία».

Αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι, το ρεπορτάζ προέρχεται από... ελληνικές πηγές καθώς ο δημοσιογράφος γράφει πως: «η Εσπανιόλ θα πληρώσει λίγο πάνω από 3.500.000 ευρώ, σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ».

Διαβάστε ακόμη...