"Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Αρμπελόα"

 Ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τον Ισπανό ακραίο μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Άλβαρο Αρμπελόα. 
Πηγή: sport24.gr
"Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Αρμπελόα"

Τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται για τον Παναθηναϊκό, αν και αυτή τη φορά ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά... Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "fichajes.net", στο επίκεντρο έχει τεθεί ο Ισπανός ακραίος μπακ, Άλβαρο Αρμπελόα, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 30 Ιουνίου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 33χρονος αμυντικός έχει προσεγγιστεί από τον Παναθηναϊκό, τη Φενέρμπαχτσε και την κινεζική Σανγκάη Σενχούα. Η επιλογή της Αθήνας παρουσιάζεται ως η καλύτερη, επειδή του προσφέρει συμμετοχή στις διοργανώσεις της UEFA και διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων, ενώ υπάρχουν κενά στο ρόστερ που διασφαλίζουν τη μονιμοποίηση του στην ενδεκάδα.

Το δέλεαρ για το ταξίδι στην Κίνα κρίνεται η παρουσία του Γκρεγκόριο Μανθάνο στην τεχνική ηγεσία, ενώ τονίζεται πως εάν προτιμήσει την Κωνσταντινούπολη, θα συναντήσει σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως οι Νάνι και Φαν Πέρσι.

Για την ώρα, ο Αρμπελόα φέρεται να έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον των τριών ομάδων και δεν θέλησε να σχολιάσει οτιδήποτε. Η απόφαση του θα ληφθεί μετά τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League και την ουσιαστική ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη φετινή σεζόν μετρά συνολικά 9 συμμετοχές, 6 στην Primera Division, 2 στο Champions League και 1 στο Copa del Rey, με συνολικό χρόνο 529 λεπτά. Ο Αρμπελόδα δεν ήταν ποτέ ο σταρ της Ρεάλ ή της Λίβερπουλ, ωστόσο ήταν πάντα ένας αξιόπιστος και αποτελεσματικός αμυντικός.

Άλλωστε, το παλμαρέ του είναι εντυπωσιακό περιλαμβάνοντας κατακτήσεις 1 Μουντιάλ, 2 Euro, 1 Champions League, 1 ισπανικού πρωταθλήματος και 2 ισπανικών Κυπέλλων. Διανύει το 33ο έτος της ηλικίας και αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως δεξιός μπακ, όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο κέντρο, όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ασφαλώς, ο Αντρέα Στραματσόνι αναζητεί ποιοτικές επιλογές για τα άκρα της άμυνας του Παναθηναϊκού, όμως ο Αρμπελόα είναι κάτι παραπάνω, μία top class επιλογή. Ακόμα καλύτερη από τον 34χρονο Ιταλό μπακ, Μανουέλ Πασκουάλ, ο οποίος αρέσει πάρα πολύ στον προπονητή του Τριφυλλιού.

Διαβάστε ακόμη...