Βρείτε τις διαφορές στην απονομή ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Το SDNA φέρνει ένα αποκαλυπτικό βίντεο για τον Γιώργο Γκιρτζίκη. Πώς εξαφανίστηκε από την απονομή του Κυπέλλου για να μη δώσει το τρόπαιο στους παίκτες της ΑΕΚ και τι έκανε αντιστοίχως πέρυσι στην απονομή του Ολυμπιακού.
Πηγή: sdna.gr
Βρείτε τις διαφορές στην απονομή ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, έκανε πέρσι την απονομή σε Μανιάτη και Δουρέκα, όπως επιτάσσει το τελετουργικό, όμως φέτος... εξαφανίστηκε για να μην δώσει το τρόπαιο στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο του SDNA.

Από τους ανθρώπους που διοικούν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το τελευταίο που μπορεί να περιμένει περιμένει κανείς είναι... τακτ. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν εκατοντάδες άλλα, πολύ σοβαρότερα που μπορούν να τους καταλογιστούν, όμως δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα, έτσι για τα μάτια του κόσμου.

Όσοι παρακολούθησαν την τελετή απονομής του Κυπέλλου Ελλάδας, σίγουρα παραξενεύτηκαν από το γεγονός ότι στο... πλάνο δεν υπήρχε πουθενά ο Γιώργος Γκιτζίκης, ο οποίος βάσει του... πρωτοκόλλου θα έπρεπε να παραδώσει στους αρχηγούς της ΑΕΚ το τρόπαιο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ απουσίασε από τη στιγμή, με τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης να παραλαμβάνουν μόνοι τους το τρόπαιο από το σταντ στο οποίο βρισκόταν!

Θέλοντας να διαπιστώσουμε αν απλά ο Γκιρτζίκης δεν είναι... λάτρης των τύπων, ανατρέξαμε στην περσινή απονομή κυπέλλου, στον τελικό του Ολυμπιακού με την Ξάνθη. Κι από το βίντεο μπορεί να διαπιστώσει κανείς ξεκάθαρα ότι τότε, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν εκεί για να παραδώσει το τρόπαιο στον Γιάννη Μανιάτη και στον Κούλη Δουρέκα.

Η στάση του επικεφαλής της διοίκησης της Ομοσπονδίας σίγουρα προκαλεί αλγεινή εντύπωση. Ενδεχομένως, έπαιξε ρόλο σε αυτήν ο εκνευρισμός του για όσα συνέβησαν πριν, όμως σε κάθε περίπτωση η κίνησή του έδειξε ότι δεν σεβάστηκε ούτε τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών που κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου...

Δείτε και συγκρίνετε τις δύο απονομές στο αποκαλυπτικό βίντεο ...

Διαβάστε ακόμη...