Δώνης για… επιστροφή!

Από thessports.gr: Μπορεί από τον Παναθηναϊκό εδώ και καιρό να λένε επίσημα ότι ο Αντρέα Στραματσόνι θα είναι ο προπονητής της ομάδας και τη νέα σεζόν, ωστόσο εδώ και λίγες ώρες... παίζει ένα άλλο σενάριο. Αυτό του Γιώργου Δώνη που μόλις σήμερα απολύθηκε από την Αλ Χιλάλ.
Πηγή: thessports.gr
Δώνης για… επιστροφή!

Το ρεπορτάζ μεταφέρει η ιστοσελίδα Marca-SL:

Αστραπιαία αντανακλαστικά έδειξαν στον Παναθηναϊκό. Προτού καλά, καλά ανακοινωθεί επισήμως το «διαζύγιο» της Αλ Χιλάλ με τον Γιώργο Δώνη, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον 47χρονο τεχνικό.

Επειτα από ενάμιση χρόνο συνεργασίας με την Αλ Χιλάλ το «τρένο» θα σταματήσει να σφυρίζει στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Η ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Λοκομοτίβ Τασκένδης στο Ριάντ αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του στον πάγκο της Αλ Χιλάλ, δεδομένου πως μια μία ημέρα αργότερα ανακοινώθηκε το τέλος της κοινής πορείας των δύο πλευρών.

Μάλιστα η Αλ Χιλάλ ανακοίνωσε και τον Αμπντουλατίφ Αλ Χουσεϊνι ως τον αντικαταστάτη του.

«Ευχαριστούμε τον κ. Δώνη για τα όσα προσέφερε στο σύλλογο και φυσικά τους τρεις τίτλους που κατέκτησε. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον», αναφέρει η Αλ Χιλάλ στην ανακοίνωσή της.

Οσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ελληνα τεχνικού;

Ενώ δημοσιεύματα τον φέρνουν να συνεχίζει είτε στο Κατάρ, είτε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Marca – SL.gr είχε ήδη ένα πρώτο τηλεφωνικό ραντεβού με τον Παναθηναϊκό (κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας των «πρασίνων») με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται η συγκεκριμένη επαφή.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν πατάει καλά στα πλέι οφ με τους «πράσινους» κι ενώ να θυμίσουμε πως σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 11 Μαίου, δεν θα συνεχίσει στο «τριφύλλι» έχοντας ήδη έρθει σε κατ΄αρχήν συμφωνία («αρραβώνα») με ιταλική ομάδα.

Παρεμπιπτόντως, ο Δώνης διατηρεί άριστη προσωπική σχέση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο.

Τον περασμένο Ιανουάριο είχε περάσει το κατώφλι του γραφείου του ισχυρού άνδρα των «πράσινων», προκειμένου να συζητήσει για το θέμα του γιου του Χρήστου και την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό.

Επί τη ευκαιρία εκείνης της ιδιαίτερης κουβέντας, ο Αλαφούζος είχε μεταφέρει στον Δώνη πως η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι ανοιχτή όποτε αποφασίσει να επαναπατριστεί και να συνεχίσει την προπονητική καριέρα του στην πατρίδα.

Διαβάστε ακόμη...