“Είμαστε όλοι δυσαρεστημένοι αλλά…”

 O τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον "Δικέφαλο του Βορρά" στην συνέντευξη τύπου μίλησε για το γεγονός πως για ακόμη ένα ντέρμπι οι "πράσινοι" δεν μπόρεσα να γευτούν την χαρά της νίκης και τόνισε πως όλοι είναι δυσαρεστημένοι.
Πηγή: thessports.gr
“Είμαστε όλοι δυσαρεστημένοι αλλά…”

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αισθάνεστε έξτρα πίεση για το όγδοο ντέρμπι χωρίς νίκη και για τις αποδοκιμασίες του κόσμου;

«Σίγουρα αισθανόμαστε άσχημα. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι για τον κόσμο μας και εγώ και οι παίκτες. Σίγουρα όλοι θέλαμε να κερδίσουμε, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, κατά την άποψη μου κάναμε το λάθος στο γκολ αλλά ήταν ένα πολύ καλό σουτ. Προσπαθήσαμε από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή».

Το γεγονός ότι έκανε μόνο δύο φάσεις έχοντας παίκτη παραπάνω για 75 λεπτά είναι ανησυχητικό;

«Ναι σίγουρα. Δεν έχουμε ψάχνουμε δικαιολογίες παίξαμε για 75 λεπτά με παίκτη παραπάνω. Βέβαια και με 11 εναντίον 11 να παίζαμε πάλι θα έπρεπε να κερδίσουμε. Νιώθω στεναχωρημένος γιατί δεν μπορώ να δώσω εναλλακτική στους επιθετικούς. Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό. Σίγουρα ο Λέτο, ο Βιγιαφάνιες χρειάζονται χώρο. Όταν η άμυνα είναι κλειστή χρειάζονται και άλλα στοιχεία».

Το πιθανό ενδεχόμενο να μην γίνουν τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής την ίδια στιγμή δημιουργεί ανισότητα;

«Είναι πολύ δύσκολο να δώσω μία απάντηση. Θέλω να είμαι ειλικρινής και δεν έχω την γνώση να απαντήσω».

Παρά το ότι η ομάδα προηγήθηκε μετά έχασε την συγκέντρωση της. Πως θα το θεραπεύσει;

«Ναι σωστά. Αυτό είναι το όγδοο ματς με αυτές τις ομάδες και δεν κερδίζουμε. Με δύο διαφορετικούς προπονητές. Πρέπει σίγουρα να διορθωθεί. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο για το οποίο πρέπει να νιώθουμε άσχημα. Δεν πρέπει Είμαστε όλοι δυσαρεστημένοι αλλά όχι για την δουλειά μας. Αν σε κάθε παιχνίδι που κάτι μας πάει άσχημα κατεβαίνουμε και όταν κάτι πάει καλά ανεβαίνουμε δεν μπορούμε να κάνουμε σωστό πλάνο.

Καταλαβαίνω τον κόσμο αλλά πρέπει να προγραμματίσουμε κάποια πράγματα γιατί πιστεύω στο πρότζεκτ. Σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τα πράγματα. Ξέρουμε πως να το κάνουμε. Είδα τους παίκτες μου λυπημένους και ξέρω ότι μπορούμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ και να βγούμε πρώτοι».

Ένα σχόλιο για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα που όπως φαίνεται θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής;

«Αν τελικά καταλήξουν σε συμφωνία με τον πρόεδρο θα είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένας πρωταθλητής και εκτός αυτού μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του αλλά λυπημένος που δεν πήραμε την νίκη και για αυτόν».

Διαβάστε ακόμη...