Επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός για τη συνάντηση με τους Κινέζους

Ο Ολυμπιακός έσπευσε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του SDNA για συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με την κινεζική αντιπροσωπεία που βρέθηκε στην Ελλάδα, ενώ κατά την προσφιλή του τακτική διέψευσε πως το θέμα αυτής ήταν για συμφωνία που θα αφορά στους «ερυθρόλευκους».
Πηγή: sdna.gr
Επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός για τη συνάντηση με τους Κινέζους

Εκεί όπου υπάρχει καπνός, είθισται να υπάρχει και φωτιά. Η αποκάλυψη του SDNA ότι εδώ και μέρες βρίσκεται στην Αθήνα κλιμάκιο Κινέζων που συζητά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για ένα μεγάλο deal που θα αφορά στον Ολυμπιακό, είτε για πιθανή «πώληση» του ονόματος του γηπέδου είτε για πώληση πακέτου μετοχών της ΠΑΕ, έφερε και την άμεση αντίδραση της «ερυθρόλευκης» διοίκησης.

Κατά την προσφιλή της τακτική και όπως έχει συμβεί στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων κατά το παρελθόν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαιώνει... διαψεύδοντας. Με ανάρτησή του στο facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστας Καραπαπάς, αρχικά επιβεβαίωσε τα της συνάντησης και έπειτα διέψευσε πως το θέμα αυτής αφορούσε τον Ολυμπιακό.

«Πράγματι έγινε επίσκεψη Κινέζων που εκπροσωπούν εταιρεία κολοσσό και μια από τις σπουδαιότερες ομάδες! Είδαν τις εγκαταστάσεις σε γήπεδο και προπονητικό, ενθουσιάστηκαν, έμαθαν πολλά για το ποδόσφαιρο, μας έδωσαν θερμά συγχαρητήρια και γύρισαν στην πατρίδα τους», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί αφενός η αμεσότητα της αντίδρασης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο θέμα του SDNA, ελάχιστα μόνο λεπτά μετά τη δημοσίευσή του. Αφετέρου, αίσθηση κάνει και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δίνει ως επίσημους λόγους της συνάντησης την... ανάγκη των Κινέζων να ταξιδέψουν ορισμένες χιλιάδες χιλιόμετρα προκειμένου να ξεναγηθούν στο Καραϊσκάκη, να ελέγξουν αν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη λειτουργούν όλα ρολόι και να... σφίξουν το χέρι του Ντουρμάζ.

Όπως είναι λογικό, δεν μπορεί παρά να προκαλεί απορία το για ποιον άλλο λόγο μπορεί να ήρθαν στην Ελλάδα οι Κινέζοι πέραν από μιας πιθανής συμφωνίας με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Το παραπάνω «ερυθρόλευκο» σενάριο πάντως θα έκανε σίγουρα περήφανο τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Σε κάθε περίπτωση και όπως συμβαίνει πάντα, μονάχα η ιστορία και οι εξελίξεις θα δείξουν αν το ρεπορτάζ του SDNA θα διαψευστεί και από την πραγματικότητα ή μόνο μέσω γλαφυρών αναρτήσεων στα social media.

Διαβάστε ακόμη...