«Να βελτιωθούμε στην τελική προσπάθεια»

Ο Μεχντί Αμπέντ μίλησε στην κάμερα της NOVA και είπε μεταξύ άλλων είπε πως αν ο Παναθηναϊκός κάνει πιο συγκεκριμένες τις ευκαιρίες του στην αυριανή αναμέτρηση τότε θα μπορέσει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
«Να βελτιωθούμε στην τελική προσπάθεια»

Αναλυτικά:

Για το προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο:

«Πρόκειται για μία ομάδα συμπαγής και πολύ αμυντικογενή και γι΄ αυτό δεν μπορείς εύκολα να βρεις χώρους για να ανοίξεις την άμυνά της. Κρατάμε λοιπόν πως όχι μόνο δεν ηττηθήκαμε αλλά φύγαμε και με τον έναν βαθμό».

Για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο»:

«Όλη αυτή η κατάσταση σπρώχνει την ομάδα προκειμένου να τα δώσει όλα με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, δεν πρέπει μόνο να βλέπουμε αυτό το παιχνίδι ή το τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας, η νίκη σε όλα τα παιχνίδια».

Για το πως θα μπορέσουν οι «πράσινοι» να κατακτήσουν το τρίποντο:

«Νομίζω πώς να κάνουμε πιο συγκεκριμένες τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Πάνω απ΄ όλα πρέπει να βελτιώσουμε τις τελικές μας προσπάθειες. Με βάση αυτό, θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε νίκες. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε, αλλά αν διορθώσουμε αυτό θα φτάσουμε και στις νίκες».

Για το ότι «επιστρέφει» η Θύρα 13:

«Είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό. Η βοήθειά τους είναι σημαντική, τους χρειαζόμαστε και οπωσδήποτε πρέπει να τους ανταμείψουμε. Θα κάνουμε το παν για να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται».

Για το ότι η πρώην ομάδα του η Νιούκαστλ δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία:

«Νομίζω πως ήταν μια δύσκολη σεζόν για την Νιουκαστλ. Είναι κρίμα, όμως σήμερα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό. Μακάρι να καταφέρει να επιστρέψει».

Διαβάστε ακόμη...