Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Φιλίποφ

Παίκτης του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να είναι ο Ντίμα Φιλίποφ με την ομάδα του Πειραιά να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Πηγή: sdna.gr
Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Φιλίποφ

Ο 25χρονος βολεϊμπολίστας στις δηλώσεις του μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την εξέλιξη αυτή, αναφέροντας ότι θέλει να κατακτήσει όλους τους τίτλους με τους «ερυθρολεύκους».

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντίμα Φιλίποφ. Ο διεθνής πασαδόρος, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.osfp.gr) τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μου έχει προσφέρει πάρα πολλά, το ξέρω και το αναγνωρίζω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και τον μάνατζερ της ομάδας Νίκο Μαντούβαλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Τη νέα χρονιά θέλω να κατακτήσω το Πρωτάθλημα μαζί φυσικά με το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ που αποτελούν τους στόχους του Ολυμπιακού αλλά και να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμη...